Noul server 2U Ultra optimizat pentru centrele de date Edge acceptă noi procesoare scalabile Intel Xeon

Aducerea serverelor standard pentru industrie pe piețele globale 5G și Telco – Supermicro prezintă noul sistem compact 2U

Super Micro Computer, Inc., lider global în domeniul tehnologiei de calcul, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a prezentat un nou SuperUservitor 2U optimizat pentru a aduce platforme puternice standard pentru industrie în mediile 5G și telecomunicații.

Sisteme puternice, bogate în caracteristici: de la Edge la Cloud

Deoarece industria telecom adoptă treptat standarde deschise, cum ar fi soluțiile bazate pe O-RAN, operatorii sunt din ce în ce mai interesați să utilizeze serverele comerciale din raft (COTS) pentru infrastructura lor. Dar multe dintre soluțiile de servere IT existente se confruntă cu provocări precum congestionarea lățimii de bandă, lipsa scalabilității, întârzieri în procesare și probleme de securitate a datelor și integritate, inclusiv probleme de conformitate și confidențialitate. Prin furnizarea de servere standardizate pentru industrie optimizate pentru aplicații 5G, Supermicro transformă industria telecomunicațiilor cu sisteme puternice, bogate în caracteristici, ce asigură conectivitate inteligentă și perfectă de la Edge la Cloud.

„Întrucât tot mai multe companii încearcă să-și modernizeze centrele de date și infrastructura Edge cu cele mai noi tehnologii de servere standard din industrie, extindem în mod agresiv portofoliul nostru de sisteme optimizate pentru aplicații 5G și telecomunicații”, a declarat Charles Liang, președinte și CEO al Supermicro. „Noul nostru SuperServer 2U Ultra nu numai că oferă funcții mai bune, performanțe mai rapide și eficiență energetică mai ecologică, ci include și certificarea NEBS și alimentări redundante de curent continuu sau AC.”

Calcul de înaltă performanță, stocare și rețea

Cu caracteristici ridicate de fiabilitate, disponibilitate și serviceabilitate (RAS) disponibile într-un factor de formă rafinată de 2U, noul SuperServer 2U Ultra al Supermicro acceptă două noi procesoare Scalabile Intel® Xeon® din Generație a 2-a, cu TDP de până la 205-watt și oferă calcule performante, stocare si retea pentru centrele de date de pe Edge. Acest nou server 2U Edge acceptă până la 6 TB de memorie DDR4 în 24 de sloturi și dispune de opt sloturi de expansiune PCI-E 3.0 pentru configurații de rețea flexibile. Modulele de ventilație și modulele de ventilație frontale convenabile combinate cu o adâncime compactă de 22,6 inci și certificarea NEBS 3 fac din acest server un atu valoros pentru organizațiile care doresc să își modernizeze centrele de date și infrastructura Edge.

Noul server al Supermicro vine cu suport pentru placa de accelerare programabilă Intel® FPGA N3000 (Intel FPGA PAC N3000), o platformă extrem de personalizabilă, care permite aplicații cu randament ridicat, latență mai mică și lățime de bandă mare. Această platformă poate ajuta la accelerarea adopției 5G și a virtualizării funcțiilor de rețea (NFV) pentru producătorii de echipamente de telecomunicații (TEM-uri), furnizorii de funcții de rețea virtuală (VNF), integratori de sistem și telco, pentru a aduce soluții scalabile și performante.

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.ro

>>Sursă