Noi servere Supermicro cu PCIe Gen 4 complet optimizate pentru noile GPU-uri NVIDIA A100

Supermicro crește performanța de până la 20 de ori pentru Data Science, HPC și AI cu suport pentru GPU-urile PCIe NVIDIA A100 pe mai multe servere GPU diferite

Super Micro Computer, Inc. (Nasdaq: SMCI), lider global în domeniul calculului, stocării, soluțiilor de rețea și tehnologiei de calcul verde, a anunțat sprijin complet pentru noile GPU PCIe NVIDIA A100 ™ pe întregul portofoliu al companiei de servere GPU 1U, 2U și 4U.

Supermicro a anunțat pentru prima dată asistența pentru configurațiile NVIDIA HGX ™ A100 în luna mai, cu noile sale servere de înaltă densitate 2U și 4U bazate pe placi cu patru și opt plăci NVIDIA HGX A100. Cu GPU-urile A100 disponibile acum și în factorul de formă PCIe, clienții se pot aștepta la un plus de performanță pentru portofoliul extins de servere Multi-GPU ale Supermicro atunci când sunt echipate cu noile GPU NVIDIA A100.

Cel mai performant și optimizat server

„Extinderea portofoliului nostru de sisteme GPU lider, cu sprijin complet pentru noile GPU NVIDIA A100 PCIe înseamnă că, clienții pot alege serverul cel mai performant și cel mai optimizat pe baza aplicațiilor lor specifice”, a declarat Charles Liang, CEO și președinte al Supermicro. „Concepute pentru a accelera o gamă vastă de aplicații de calcul intensiv, noile noastre sisteme cu PCIe Gen 4 oferă asistență complet optimizată pentru noul NVIDIA A100 pentru a spori performanța de până la 20 de ori pentru anumite sarcini de lucru.”

Noul sistem 4U A + de la Supermicro acceptă până la opt GPU NVIDIA A100 PCIe prin intermediul benzilor de conectare directă PCI-E 4.0 x16 CPU-GPU fără niciun comutator PCI-E pentru cea mai mică latență și cea mai mare lățime de bandă pentru a oferi accelerație maximă. De asemenea, sistemul acceptă până la două sloturi de expansiune suplimentare PCI-E 4.0 de înaltă performanță pentru o varietate de utilizări, inclusiv conectivitate de rețea de înaltă performanță de până la 200 Gb / s. Un slot AIOM suplimentar acceptă un card AIOM Supermicro sau o carte OCP NIC 3.0. Aceste sisteme vor fi, de asemenea, NGC-Ready, oferind clienților o cale perfectă pentru a-și dezvolta și implementa volumele de lucru AI. Sistemele NGC-Ready sunt validate pentru funcționalitate și performanță pentru AI în registrul NGC al NVIDIA.

Opțiuni excelente pentru accelerarea și optimizarea centrelor de date

Fiind primul GPU elastic, multi-instanță, care unifică training, inferența, HPC și date analitice, NVIDIA A100 este construit pentru a gestiona sarcini de lucru accelerate de toate dimensiunile ”, a declarat Paresh Kharya, directorul Managementului produselor pentru calculul accelerat la NVIDIA. „Serverele NVIDIA A100 accelerate și NGC-Ready de la Supermicro permit clienților opțiuni excelente pentru a-și accelera și optimiza centrele de date pentru o utilizare intensivă cu un cost scăzut.”

În calitate de lider în tehnologia sistemului AI, Supermicro oferă proiectări termice optimizate multi-GPU care asigură performanță și fiabilitate avansată pentru aplicațiile AI, Deep Learning și HPC. Cu sisteme GPU de 1U, 2U, 4U și 10U; Utra, BigTwin ™ și sisteme încorporate care acceptă GPU-uri; precum și modulele cu GPU pentru 8U SuperBlade®, Supermicro oferă cea mai largă și mai diversificată selecție a sistemelor GPU din industrie pentru a alimenta aplicații edge și cloud.

 

Pentru mai multe informații despre soluțiile Supermicro, vă rugăm să ne scrieți la adresa de mail vad@asbis.com