Serverele bazate pe noile procesoare Intel Xeon E-2300 se alătură serverelor cu procesoare scalabile Intel Xeon din a 3-a generație pentru a furniza calcule de clasă Enterprise optimizate din punct de vedere al costurilor pentru o gamă largă de sarcini de lucru

Supermicro își extinde Portofoliul de Sisteme de Înaltă Performanță cu un singur procesor

Supermicro Computer, Inc. (SMCI),lider global în computere de întreprindere, stocare, soluții de rețea și tehnologie de calcul ecologică, anunță un portofoliu extins de sisteme cu un singur procesor bazat pe noile procesoare Intel Xeon E-2300 și a treia generație Intel Xeon Scalable. Aceste noi sisteme supportă o gamă largă de aplicații pe piețe verticale în creștere. Drept urmare, clienții pot optimiza configurația exactă necesară pentru aplicațiile lor care se întind pe servere de nivel entry-level pentru sisteme inteligente de tip centru de date.

Procesoarele Intel Xeon E-2300, MicroBlade® și MicroCloud acceptă aplicații care necesită o infrastructură de calcul de înaltă densitate, inclusiv streaming de conținut, EDA, jocuri interactive și instanțe cloud bare-metal. Întreprinderile pot beneficia, de asemenea, de sistemele montate pe rack bazate pe această nouă familie de procesoare, cu funcții de I / O și securitate sporite, ceea ce înseamnă că aceste sisteme sunt ideale pentru diverse aparate și aplicații de securitate.

Noile sisteme cu un singur socket din a treia generație Intel Xeon scalabile, bazate pe procesor, cum ar fi 6U SuperBlade®, sunt ideale pentru aplicații multi-nod de înaltă densitate. Serverul de perete Supermicro SuperServer E403 pentru medii de telecomunicații utilizează un număr mai mare de nuclee, o capacitate de memorie mai mare și I / O mai rapide necesare pentru a oferi performanțe ridicate la prețuri optimizate.

"Soluțiile noastre multi-nod și sistemele de montare pe rack de volum mare permit o nouă clasă de calcul pentru întreprinderi și furnizorii de cloud, susținând o nouă generație de aplicații care optimizează performanța afacerii și TCO, " a declarat Charles Liang, președinte și CEO Supermicro. "Oferim un portofoliu extins de sisteme optimizate pentru aplicații cu un singur procesor, pentru cea mai bună performanță și eficiență pentru sarcini de lucru vizate, inclusiv telco, edge, stocare, securitate, inferență AI și aprovizionare bare-metal. „Noile sisteme Supermicro cu un singur socket oferă performanțe și capabilități pentru a alimenta un set extins de sarcini de lucru în centrul de date. Aceste noi sisteme au I / O PCI-E 4.0, care elimină blocajele și accelerează aplicațiile în comparație cu sistemele cu generații anterioare de procesoare. De asemenea, acestea includ acum suport pentru caracteristicile de securitate SGX ale Intel. Noile sisteme cu un singur socket sunt disponibile în diferiți factori de formă, inclusiv servere multi-nod, servere rackmount și stații de lucru.

 

Sistemele cu procesor scalabil Intel Xeon din a treia generație cu un singur socket acceptă până la 16 sloturi DIMM, permițând până la 4 TB de DRAM sau 6 TB de DRAM + Memorie Intel Optane Persistent (Pmem) – această capacitate de memorie pentru sistemele cu un singur socket este fără precedent. Sistemele bazate pe procesor Intel Xeon E-2300 oferă performanțe esențiale ale serverului pentru întreprinderile mici cu până la 8 nuclee și 128 GB de memorie DDR4 la 95 WattTDP.

Serverele de la Supermicro optimizate pentru aplicații cu un singur socket ce încorporează procesoare scalabile Intel Xeon din a 3-a generație includ:

  • SuperBlade – Sisteme multi-nod cu cea mai mare densitate
  • 5G / Edge – Rețele mobile configurabile și calcul de centru de date la Intelligent Edge
  • Mainstream – Servere versatile de montare pe rack pentru aplicații de întreprindere
  • WIO – servere de montare pe rack optimizate pentru I / O

    Stocare – Sisteme de stocare optimizate pentru întreprindere. În plus, noile servere Supermicro care utilizează Intel Xeon E-2300 includ:

  • MicroBlade – Soluții multi-nod versatile și scalabile
  • MicroCloud – Sisteme de înaltă densitate pentru găzduire cloud dedicată sau scalabilă
  • WIO – Servere de montare pe rack optimizate I / O 
  • Mainstream – Servere de bază pentru întreprinderi 

 

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne scrieti la sales@asbis.ro