Noul laptop ThinkPad Edge cu diagonala de 11 inch – cel mai mic şi mai uşor membru al familiei ThinkPad Edge.

        CUMPARATI

 

Lenovo a lansat ieri noul laptop ThinkPad Edge cu diagonala de 11 inch, cel mai mic şi mai uşor membru al familiei ThinkPad Edge. Creat pentru companiile mici şi mijlocii (SMB), laptopul vine echipat cu perfomanţă ultraportabilă, într-o formă mică la un preţ convenabil.

 

 

“La fel ca şi companiile mari, clienţii din organizaţiile mici îşi doresc laptopuri performante si bogate în opţiuni, care să se potrivească fiecărui stil în parte, totul la un preţ convenabil. De aceea am creat laptopul ThinkPad Edge de 11.6 inch, care beneficiează de cele mai noi procesoare pentru multitasking, 3G şi conectivitate continuă, şi extra opţiuni incluse special pentru segmentul business cum este camera web sensibilă la lumina difuză.”

a declarat Dilip Bhatia, Vice Preşedinte, ThinkPad Marketing, Lenovo.

Aproape de mărimea unei cărţi, laptopul subţire de 11 inch cântăreşte mai puţin de 1.36 kg (cu bateria cu trei celule), astfel încât poate fi purtat cu uşurinţă în geantă sau servietă. Ecranul de 11.6 inch oferă spaţiu suficient pentru a edita documente, prezentări sau chiar pentru a-l conencta la TV şi urmări filme HD prin portul video HDMI. Tastatura ThinkPad este rezistentă la contactul cu lichidele vărsate de utilizatori. În plus, camera web standard sensibilă la lumină difuză face posibilă susţinerea videoconferinţelor în interes de afaceri sau pur şi simplu păstrarea legăturii cu familia şi prietenii. Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch este disponibil în trei culori: Midnight Black Glossy, Midnight Black Smooth şi Heatwave Red Glossy.

Laptopul ThinkPad Edge de 11 inch oferă două variante pentru procesoare – Intel Core/Pentium sau AMD Vision Pro Athlon. Utilizatorii pot lucra aproape toată ziua de lucru datorită autonomiei bateriei de până la şapte ore (pentru bateriile cu 6 celule) şi se pot conecta la recelele wireless prin WiFi folosind 3G sau 4G cu tehnologia Qualcomm Gobi. Laptopul vine echipat cu mai multe variante ale sistemului de operare Windows 7 business-class în funcţie de preferinţe, prin care laptopul porneşte cu mult mai repede decât aceaşi configuraţie pentru calculatoarele neoptimizate. Extra opţiuni precum cele 3 USB-uri şi card reader-ul 4-in-1 uşurează conectarea şi încărcarea perifericelor precum harduri externe sau camere digitale. Utilizatorii pot extinde opţiunile prin USB Power Hub, care combină un adaptor de 65 waţi AC cu 4 USB-uri care pot încărca simultan laptopul şi prin care se pot conecta/încărca alte device-uri.