Dacă e marţi, e CANYON!

GORINCHEM, OlandaCANYON are plăcerea de a anunţa zile de campanii speciale de promovare pentru clienţii săi din întreaga lume. De acum, zilele de marţi înseamnă CANYON, prin campania "Zi de marţi – Zi de CANYON". Această nouă iniţiativă a fost lansată cu succes pe 25 noiembrie 2008 şi va continua pe tot parcursul anului 2009.

Magazinele şi distribuitorii CANYON se pot aştepta de acum la mesaje în fiecare marţi, cu prezentarea câtorva produse din portofoliu, a specificaţiilor acestora şi a preţului de vânzare recomandat. Dar nu vă grăbiţi! Asta nu e totul! Şi clienţii beneficiază de campaniile de promovare pentru selecţia săptămânii. După cum arată numele campaniei, aceste oferte speciale pentru produsele CANYON sunt valabile numai marţea.

Dispunem de un portofoliu atractiv de produse practice, uşor de utilizat şi la modă. Suntem mândri să vă oferim cele mai bune raporturi calitate / preţ de pe piaţă. CANYON este pe măsura oricărui buget: preţurile competitive sunt foarte apreciate de utilizatorii finali, mai ales în această perioadă de dificultăţi financiare.

De la fondarea sa în 2003, CANYON îşi cultivă bunul renume oferind clienţilor profituri excelente. CANYON oferă cu siguranţă o ocazie avantajoasă de afaceri – rămâne ca dumneavoastră să profitaţi de ea!

Nu uitaţi: De acum, zilele de marţi sunt zile CANYON!

Nu ezitaţi să contactaţi reprezentanţa locală Asbis pentru informaţii suplimentare privind campania "Zi de marţi – Zi de CANYON". 

Descoperiţi portofoliul de produse Canyon la Bursa B2B ASBIS!


 

Despre CANYON


CANYON este o marcă pentru moduri de viaţă exuberante, tinereşti şi dinamice care se străduieşte să vă facă viaţa mai confortabilă, oferind o gamă largă de produse electronice legate de domeniul IT şi periferice pentru computere practice, uşor de utilizat şi la preţuri accesibile tuturor. Gama noastră de produse este proiectată cu efortul de a oferi modele frumoase şi elegante la preţuri competitive, fără a face rabat de la calitate. Fondată în 2003, CANYON este una din mărcile cu cele mai mari creşteri în domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-ne la press@canyoncorporate.com sau vizitaţi site-ul nostru de internet: www.canyon-tech.com