SAPPHIRE Exclusive HD 4850 X2 oferă Performanţă Extremă

SAPPHIRE Technology – cel mai mare inovator în soluţii grafice ATI pentru PC – lansează  SAPPHIRE HD 4850 X2 – un produs nou şi exclusiv DUAL GPU bazat pe consacratul procesor grafic HD 4850 şi care oferă cel mai ridicat nivel de performanţă la acest nivel de preţ datorită arhitecturii de memorie cu un raport preţ/performanţă excelent.

 

Dezvoltată de către SAPPHIRE, noua HD 4850 X2 conţine două sisteme grafice HD 4850 complete pe o singură placă PCI-Express, conectate printr-un chip bridge PCI Express Gen 2 on-board. Fiecare GPU deţine 800 de unităţi de procesare stream şi o interfaţă de 256 de biţi pentru 1GB de memorie GDDR3, însumând un total de 2GB de memorie on-board. Sunt oferite patru ieşiri Dual Link DVI, dar şi una TV-Out. Astfel sunt permise operaţii multi-monitor sau  CrossFire în care aplicaţiile 3D precum jocurile folosesc ambele GPU-uri pentru a oferi o singură ieşire accelerată pe display-ul principal. În acest mod SAPPHIRE HD 4850 X2 oferă cele mai ridicate nivele de performanţă şi ating un număr mare de cadre pe secundă în jocuri, chiar la rezoluţii înalte cu multe caracteristici activate.

SAPPHIRE HD 4850 X2 este implementată pe o singură placă PCI-Express ATX, cu un cooler format din două ventilatoare, configuraţia astfel obţinută fiind una dual slot standard. Această soluţie va avea un impact imediat asupra utilizatorilor dornici de performanţă care deţin un singur slot PCI-Express. Pe o placă de bază CrossFireX PCI Express Gen 2.0 pot fi folosite chiar două plăci video SAPPHIRE HD 4850 X2 în mod CrossFireX pentru a oferi un nivel de performanţă chiar mai ridicat.

SAPPHIRE HD 4850 X2 integrează ultima tehnologie ATI Avivo™ HD pentru un mod de afişare video mult îmbunătăţit şi o nouă generaţie UVD (Unified Video decoder) care ajută la reducerea considerabilă a utilizării microprocesorului şi oferă o decodare cursivă a conţinutului Blu-ray™ şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1 şi H.264, cât şi pentru fişierele Mpeg. SAPPHIRE HD 4850 X2 este compatibilă HDCP şi cu ultimele display-uri High Definition. Asemănător altor produse ale seriei HD 4800, noua placă grafică oferă suport HDMI cu ajutorul unui adaptor DVI-HDMI present în pachet.

Toate plăcile grafice SAPPHIRE sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium şi sunt suportate de către suita software ATI Catalyst®, oferind utilizatorilor acces continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi funcţii adiţionale.

 

Despre Sapphire

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa acoperind un market share important în vânzările de plăci grafice destinate platformelor PC. De asemenea plăcile de bază produse sub marca Sapphire benecifiază de noile chipset-uri ATI şi se încadrează ca segment de adresabilitate unui public foarte pretenţios din punct de vedere al performanţelor.

 

                Cumpara placi video Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B