Emiţătorul auto LIVE FM TuneCast® de la Belkin disponibil acum în Europa

        CUMPARATI

(Rushden, Regatul Unit) 18 februarie 2010 – Belkin a anunţat astăzi lansarea noului emiţător TuneCast Auto LIVE FM în Europa. Este disponibilă, de asemenea, aplicaţia iPhone ClearScan LIVE, pentru descărcare gratuită, prin intermediul magazinului iTunes.

TuneCast Auto LIVE vă permite să ascultaţi muzica de pe iPhone prin sistemul stereo din maşină. Împreună cu aplicaţia ClearScan LIVE, puteţi găsi cel mai bun post FM, cu ajutorul sistemului GPS de pe iPhone şi răspunsurilor utilizatorilor, bazate pe locaţie. Aplicaţia ClearScan LIVE vă permite să afişaţi frecvenţa FM prezentă şi să controlaţi cu uşurinţă transmisia FM şi muzica de pe ecranul iPhone, fără să căutaţi butoanele FM separate.
 

TuneCast Auto LIVE (F8Z498cw)

  • Aplicaţia ClearScan LIVE este disponibilă pentru descărcare gratuită din magazinul iTunes
  • La apăsarea unui buton, tehnologia ClearScan începe scanarea pentru a găsi frecvenţa cea mai clară şi cea mai bună din punct de vedere al calităţi audio
  • Controlaţi transmisia FM şi muzica de pe ecranul iPhone-ului
  • Afişaj LCD cu contrast ridicat pentru vizualizare uşoară
  • Două butoane de configurare programabile
  • Se încarcă prin soclul de brichetă de 12 V din maşină
  • Garantie limitata de 3 ani  

Faceţi clic aici pentru mai multe informaţii despre TuneCast Auto LIVE.

iPhone şi iTunes sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi alte ţări.

Despre Belkin

Belkin  – www.belkin.com  – oferă o gamă diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele,  automobilele lor precum şi în timpul altor deplasări. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor iPod, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment, – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi a celor wireless digitale – precum şi multe alte categorii de produse

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul centreal din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în Dubai (EAU) şi regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, şi Suedia,, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.