Prestigio lansează un notebook compact cu ecran lat de 14 ţoli

Prestigio Technologies Ltd. a lansat un nou notebook compact cu ecran lat de 14 ţoli, bazat pe tehnologia Intel® Centrino Duo®. Acest produs nou este disponibil acum în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Notebook-ul Visconte 1445W este un PC mobil compact, în pas cu moda, echipat cu ecran lat de 14 ţoli şi bazat pe un procesor Intel® Core® 2 Duo. Modelul a fost proiectat pentru a impresiona şi a încânta, oferind un ecran lat de calitate superioară cu tehnologie Glare Type, performanţă robustă asigurată de cel mai nou procesor mobil, precum şi o gamă extinsă de capacităţi de comunicare şi interfeţe. Acest notebook este destinat mai ales utilizatorilor business, care au nevoie de o combinaţie echilibrată între stil rafinat, performanţă, capacităţi de conectare şi mobilitate. 

Notebook-ul Visconte 1445W vă va încânta în efortul dumneavoastră de a demonstra un stil rafinat. Acest model este foarte compact şi uşor, iar în acelaşi timp oferă şi un nivel ridicat de confort. Învelişul de protecţie împotriva razelor ultraviolete al carcasei oferă un aspect şi o senzaţie tactilă mai atrăgătoare şi în acelaşi timp protejează suprafaţa împotriva zgârieturilor asemenea unui strat protector de magneziu.

Visconte 1445W este bazat pe tehnologia actualizată Intel® Centrino Duo® (Santa Rosa), platforma mobilă de ultimă generaţie bazată pe economisirea de energie şi performanţele superioare ale tehnologiei Intel® Centrino® Duo. Notebook-ul are o durată mai lungă de viaţă a bateriei şi o viteză superioară de procesare faţă de platforma precedentă. Modelul oferă un procesor mai rapid Core 2 Duo, suport pentru versiunea draft a standardului 802.11n pentru reţele wireless şi dotarea opţională Turbo Memory, care suplimentează hard disk-ul standard cu memorie flash NAND, pentru încărcare mai rapidă. Această tehnologie este proiectată pentru a oferi suport pentru două funcţii noi ale sistemului de operare Windows Vista: ReadyBoost şi ReadyDrive.

Motorizat de cel mai nou procesor Intel® Core™2 T5450 (1.66GHz) şi prevăzut cu chipsetul Intel GM965+ICH8M, Prestigio Visconte 1445W este proiectat să ofere performanţe superioare în lucrul cu mai multe aplicaţii simultan, cu o utilizare mai eficientă a energiei. Platforma acestui notebook este pe deplin compatibilă cu cel mai nou sistem de operare de pe piaţa software – Windows Vista Premium, iar dotarea cu până la  4GB de memorie DDR2-667 permite utilizatorilor să se bucure de toate funcţiile Vista. Modelul Visconte 1445W va fi apreciat şi de persoanele care lucrează cu documente mari, pagini web şi imagini. De asemenea, notebook-ul este potrivit pentru rularea filmelor de înaltă definiţie. 

Acest notebook puternic este echipat cu Intel Graphics Media Accelerator X3000 (compatibil DirectX 10). Cu ajutorul mobilităţii şi controlului îmbunătăţit asupra culorilor asigurat de tehnologia Intel® Centrino Duo®, utilizatorii se pot bucura de material de înaltă definiţie, în culori vii, chiar şi la drum.

Notebook-ul se livrează cu un hard disk SATA cu capacitate de până la 120 GB. În plus, modelul este echipat cu un inscriptor CD/DVD±RW. Această unitate optică, cuplată cu sunetul de înaltă definiţie cu suport pentru 7.1 canale, oferă o experienţă multimedia fascinantă, de neuitat, cu o redare incredibil de fidelă.

Notebook-ul Prestigio Visconte 1445W dispune de capacităţi extinse de comunicare şi conectare. Modelul oferă căile tradiţionale de conectare a PC-ului la reţele, prin modemul încorporat de 56Kbps, V.92, şi prin adaptor reţea (10/100 Base-T LAN), conectare wireless prin intermediul tehnologiei integrate Wi-Fi (Intel® PRO/Wireless 4965AGN), precum şi cameră integrată de 1.3 Megapixeli cu senzor CCD şi  Bluetooth Clasa 2.