Prestigio anunţă un concurs internaţional de imagini wallpaper pentru calculatoare, intitulat ‘The Charm of High-Tech’

Prestigio Technologies Ltd., un dinamic comerciant internaţional de produse de ultimă generaţie pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital, a anunţat apropierea Concursului Internaţional de Wallpaper pentru Calculatoare, intitulat „Farmecul înaltei tehnologii”. Imaginile wallpaper create de designeri amatori şi profesionişti sunt aşteptate la înscrierea în concurs între 10 septembrie şi 31 octombrie 2007. 

Concursul va fi deschis designerilor din întreaga lume, din toate mediile, de toate vârstele şi nivelurile de experienţă. Cu toate acestea, juriul concursului va accepta numai imaginile de un înalt nivel artistic şi tehnic, care au legătură cu tema concursului, „Farmecul înaltei tehnologii”. Imaginile înscrise în concurs se pot încadra într-una dintre următoarele categorii: desene, fotografii sau imagini 3D.   

Imaginile wallpaper înscrise în concurs trebuie să prezinte o viziune a lumii tehnologiilor avansate, filtrată prin globul magic al modei şi al luxului. Cu alte cuvinte, imaginile înscrise în concurs trebuie să reflecte latura luxoasă şi în pas cu moda a dispozitivelor, gadgeturilor şi mecanismelor IT de ultimă generaţie. Regulamentul detaliat al concursului va fi publicat în curând pe site-ul internaţional oficial al Concursului, http://art.prestigio.com. Termenul limită pentru trimiterea imaginilor este 28 octombrie 2007. 

Câştigătorii apropiatului concurs de fotografie vor primi premii atractive în bani şi produse de înaltă tehnologie.

Marele Premiu va fi acordat concurentului care va primi cel mai mare număr de puncte în urma votului Juriului Prestigio. Juriul Prestigio este format din 21 de persoane cu posturi de conducere în companii din Cipru, Republica Cehă, Rusia, Ucraina, Belarus şi Olanda.

Premiul de Aur Prestigio va fi acordat concurentului care va obţine locul doi pe baza voturilor Juriului Prestigio. 

Premiul de Argint Prestigio va fi acordat concurentului care va obţine locul trei pe baza voturilor Juriului Prestigio.

Câştigătorul Premiului Special al Comunităţii Online va fi desemnat prin votul Juriului Prestigio, dintr-un număr de 10 imagini care vor obţine numărul maxim de voturi într-un sondaj independent organizat pe site-ul concursului http://art.prestigio.com.

Din 2004, Prestigio a făcut o tradiţie din organizarea în fiecare an a mai multor concursuri artistice, menite să identifice şi să încurajeze artişti, fotografi şi designeri talentaţi din întreaga lume. Concursurile internaţionale de fotografie artistică, animaţii şi imagini wallpaper pentru calculator, reunite sub genericul Prestigio Collections, atrag mii de înscrieri din mai mult de 30 de ţări de pe glob. 

Toate imaginile înscrise în concurs vor putea fi vizionate în Galeria Foto Virtuală Prestigio: http://art.prestigio.com/.


Despre Prestigio

Prestigio Technologies Ltd. este o companie IT foarte dinamică, care oferă consumatorilor soluţii pentru Casa Digitală şi pentru Biroul Digital. Pornind de la statutul de mică filială pentru cercetare şi dezvoltare a grupului ASBIS, Prestigio a devenit în ultimii ani un furnizor de soluţii şi produse unice de înaltă tehnologie, pentru piaţa consumatorilor. Casa Digitală şi Biroul Digital sunt două dintre principalele zone de interes pentru companie. Investind în combinaţia „Arta înaltei tehnologii” (soluţii care transformă produsele de înaltă tehnologie în opere de artă), compania şi-a creat o poziţie unică pe piaţă. Având în prezent sediul în Cipru, Prestigio este o prezenţă activă în regiunea EMEA, prin birourile de reprezentanţă şi parteneriatele de afaceri din centrele-cheie de afaceri ale regiunii, oferind clienţilor săi o gamă excelentă de produse IT de ultimă generaţie şi de servicii valoroase. 

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi www.prestigio.ro .

Toate mărcile şi mărcile înregistrate sunt proprietatea deţinătorilor lor.