ASBIS lansează programul promoţional „Luna plăcilor de bază Intel®”

ASBISc Enterprises Plc (ASBIS), unul dintre cei mai importanţi furnizori de componente PC pe pieţele emergente din regiunea EMEA, a anunţat demararea unui program promoţional intitulat „Luna plăcilor de bază Intel”. Programul va fi axat pe promovarea plăcilor desktop Intel către partenerii ASBIS din canalul de distribuţie, în Europa de Est, Rusia şi alte ţări din Comunitatea Statelor Independente. 

„Luna plăcilor de bază Intel” se va desfăşura în 14 ţări. Pe parcursul programului, partenerii de distribuţie ai ASBIS (comercianţi retail, distribuitori, fabricanţi şi integratori de sisteme) vor beneficia de stimulente substanţiale pentru clienţi şi de preţuri speciale. Disponibilitatea ridicată a stocurilor va fi menţinută pe parcursul întregii perioade promoţionale, de la 1 septembrie la 30 septembrie 2007. 
 
Clienţii participanţi care vor atinge obiectivele programului vor fi răsplătiţi cu premii şi bonificaţii foarte atractive, fixate special pentru fiecare ţară. Personalul de vânzări al birourilor locale ASBIS va beneficia, de asemenea, de stimulente speciale pe perioada programului. 

ASBIS este hotărâtă să furnizeze cel mai larg sortiment de componente IT avansate, de la fabricanţi de top din această industrie, pentru a putea face faţă cerinţelor diversificate ale clienţilor săi. În segmentul plăcilor de bază, ASBIS a recomandat întotdeauna utilizarea plăcilor Intel®, care asigură compatibilitatea optimă cu procesoarele Intel®.

Un procesor puternic are nevoie de o placă de bază puternică. Plăcile desktop Intel® sunt proiectate pentru a optimiza performanţa procesoarelor Intel®, oferind în acelaşi timp tehnologie fiabilă de ultimă generaţie, dotări suplimentare valoroase şi integrare facilă. Plăcile desktop Intel® sunt disponibile în 5 serii de produse: Extreme, Media, Executive, Classic şi Essential, care satisfac nevoile tuturor grupurilor de utilizatori. 

Plăcile de bază Intel® din seria Extreme sunt proiectate pentru a oferi putere extremă pentru staţii de lucru, jocuri de ultimă oră şi editare media, precum şi rezerve suficiente pentru adaptare la nevoile viitoare, toate acestea în paralel cu suportul pentru tehnologia  Intel® Core™2 Extreme şi Intel® Viiv™.

Plăcile de bază Intel® din seria Media sunt proiectate pentru a oferi performanţa necesară pentru a vă permite să creaţi, transferaţi şi urmăriţi conţinut pentru divertisment digital, toate acestea în paralel cu suportul pentru tehnologia Intel® Core™2 Duo şi Intel® Viiv™!

Plăcile de bază Intel® din seria Executive sunt proiectate pentru a oferi noi nivele de flexibilitate, siguranţă şi performanţă cu utilizarea eficientă a energiei, toate acestea în paralel cu suportul pentru  procesoarele Intel® Core™2 Duo şi pentru tehnologia de procesare Intel® vPro™.

Plăcile de bază Intel® din seria Classic sunt proiectate pentru a vă oferi exact ceea ce vă doriţi – stabilitate, fiabilitate, preţuri avantajoase şi posibilităţi de extindere

Plăcile de bază Intel® din seria Essential sunt proiectate pentru a fi punctul de plecare al unor configuraţii tradiţionale, flexibile, pentru utilizatorul cu buget limitat. 

 

Despre ASBIS

 ASBISc Enterprises PLC ( LSE: ASB.L ) este specializată în distribuţia de produse IT de la cei mai mari fabricanţi la nivel mondial, precum Intel, Seagate, Hitachi, Microsoft, Samsung, AMD şi Toshiba. ASBIS are patru centre principale de distribuţie care livrează produse pentru operaţiunile interne pe pieţele emergente ale ţărilor din regiunea EMEA. Achiziţionarea centralizată, platforma online pentru distribuitori, experienţa internaţională a conducerii companiei şi competenţa locală a echipelor din fiecare ţară, precum şi cunoştinţe aprofundate despre Europa de Est, au permis ASBIS să-şi creeze o poziţie proeminentă în această regiune şi, de asemenea, să pătrundă pe pieţele emergente din regiunea EMEA într-o manieră rapidă şi cu un nivel redus al costurilor. 

Drept urmare, ASBIS este acum unul dintre cei mai mari distribuitori de componente IT şi singura companie care reuşeşte să distribuie în marea majoritate a ţărilor din Europa de Est. ASBIS are mai mult de 700 de angajaţi, peste 14000 de clienţi şi venituri anuale care ating cifre record de peste 1 miliard USD (2006). Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi site-ul companiei, la adresa www.asbis.com