Tehnologia VISION de la AMD permite crearea unei serii de computere cu timp de raspuns redus, pentru senzatii incredibile de divertisment digital.

AMD este singura companie din domeniul tehnologiei din lume care creeaza atat procesoare de varf, cat si solutii grafice. Daca procesorul reprezinta inima unui computer,

        CUMPARATI

care ii da viata si il mentine in functiune, atunci grafica este sufletul.

Iar acesta este avantajul unic al tehnologiei VISION de la AMD – o inima si un suflet care actioneaza la unison, in perfecta armonie, pentru a oferi o senzatie de divertisment la nivel superior. In plus, daca se imbina Windows® 7 cu VISION, activitatile curente devin rapide, usoare si mai placute. 

 Utilizarea curenta cu tehnologia VISION: ascultati muzica, trimiteti e-mail-uri catre prieteni, navigati pe Internet, afisati fotografii, urmariti DVD-uri sau fluxuri video online.

 

 


 Utilizarea curenta cu tehnologia VISION – Premium. Fotografiile, site-urile Web si filmele la inalta rezolutie vor arata cu totul deosebit, cu ajutorul a pana la un miliard de culori, plus imagini extrem de clare, care arata incredibil de vii 

 

  • Urmariti filme Blu-ray® sau la inalta rezolutie in culori vii.
  • Creati rapid si usor fotografii si clipuri video.
  • Jucati jocuri realiste, cu functionare uniforma
  • Beneficiati de multitasking rapid si cu timpi de reactie redusi
  • Ridicati nivelul performantelor cu ajutorul procesoarelor multi-core

VISION – Premium reprezinta o alegere excelenta pentru utilizatorii de computere deja experimentati in materie de tweet-uri, fluxuri si incarcare.

Pe de alta parte, daca doriti o senzatie de divertisment cu adevarat puternica, ganditi-va la sisteme cu VISION – Ultimate.


Tehnologia VISION – Ultimate. VISION – Ultimate ofera utilizatorilor mai pretentiosi performantele de varf, de inalta rezolutie de care au nevoie pentru a se bucura de divertisment de inalta rezolutie bogat, viu, la nivel superior – sau chiar pentru a crea acest gen de continut.

 

Aceste sisteme sunt echipate cu procesoare multi-core de varf si placi video discrete de cea mai buna calitate, prevazute cu DirectX® 10.1 pentru realism la inalta rezolutie, care va aduc in miezul actiunii. 

  • Detalii clare, uniforme la redarea in flux de la serviciile de filme online sau la redarea celor mai noi filme Blu-ray.
  • Inregistrati emisiuni TV in direct, pentru a va bucura de ele oricand si oriunde doriti
  • Patrundeti in interiorul jocurilor 3D cu grafica realista si actiune cu raspuns rapid
  • Bucurati-va de muzica si filme cu sunet surround 5.1 (sau superior)
  • Creati propriile dv. filme de inalta rezolutie si muzica pentru a le oferi intregii lumi.

 
Tehnologia VISION de la AMD va permite sa beneficiati de senzatii vizuale mai vii si mai uniforme prin combinarea procesarii de varf cu puterea video.

 

Tehnologia ATI Eyefinity va permite sa traiti senzatia jocurilor 3D, a activitatilor cu consum extrem de ridicat de resurse si a aplicatiilor pentru productie creativa pe maximum trei monitoare

Cu ajutorul suportului DirectX® 11 pe ultimele placi video ATI Radeon™ (ATI Radeon™ HD seria 5400 sau superioara), dezlantuiti puterea masiva in jocurile 3D avansate disponibile in prezent, cu efecte din generatia urmatoare

Cu ajutorul puterii de procesare multi-core reale a VISION Black puteti lucra si va puteti juca fara limite in Windows® 7

Componente recomandate pentru tehnologia VISION Black de la AMD

AMD Phenom™ II X6 + ATI Radeon™ HD seria 5700 + oricare chipset AMD (se recomanda AMD890FX sau AMD890GX)