WD(R) acum livreaza hard discurile SATA cu cea mai mare capacitate din lume

BUY ONLINE

 WD Caviar Green 2.5TB and 3TB

Hard discurile WD Caviar(R) Green(TM) 3 TB  sustin cererea continua de crestere a capacitatii in aplicatii Advanced PC si stocare externa  

WD(R) (NYSE: WDC) a anuntat ca WD livreaza acum hard discurile SATA cu cea mai mare capacitate din lume. Ca ultima aparitie in familia WD Caviar(R) Green(TM)  a hard discurilor  SATA(foto), noul hard disc are o capacitate de stocare mare de 3 terabytes (TB) pe un singur hard disc. WD este lider in industrie din punct de vedere al capacitatii pentru hard discurile SATA utilizand   o densitate pe suprafata de 750 GB-per-platter si tehnologia  Advanced Format (AF).

Hard discurile WD Caviar Green  sunt o solutie de stocare eco-friendly folosind tehnologia WD GreenPower (TM), care reduce consumul de energie si care permite temperaturi de operare mai mici pentru cresterea sigurantei si scaderea zgomotului pentru o operare fara zgomot. Hard discurile  WD Caviar Green 2.5 TB and 3 TB sunt proiectate pentru a putea fi folosite si ca solutii de stocare externe si urmatoarea generatie de stocare pentru sistemele pe 64-biti. 

Hard discurile cu capacitati mai mari de 2.19 TB in prezent prezinta bariere PC hardware, firmware si software. Pentru a satisface noul set de cerinte de care utilizatori ar trebui sa fie  constienti pentru a integra capacitatile mari ale hard discurilor,  WD a conectat hard discurilor WD Caviar Green 2.5 si 3 TB  cu Advanced Host Controller Interface (AHCI)-compatibila  Host Bus Adapter (HBA), care permite sistemului de operare sa foloseasca un hard disc cunoscut cu suportul adecvat pentru hard discurile cu capacitate mare. Pentru mai multe informatii pentru rezolvarea barierei de  2.19 TB , vizitati WD information sheet la http://products.wdc.com/largecapacitydrives.

"WD ramane lider in capacitatea hard discurilor si a inovatiilor de consum redus de energie. Cu hard discul WD Caviar Green, noi ajutam clientii care sunt constienti de consumul de energie sa construiasca sisteme cu capacitati mai mari de stocare cu balanta optima de performanta, asigura siguranta si conservarea de energie," a spus Jim Morris, executive vice president si general manager a grupului de stocare sistem client WD. 

Alte stiri despre produsele WD