Western Digital a lansat WD Caviar Green 3 TB si WD Caviar Green 2.5 TB

        CUMPARATI

 

 

Aceste hard discuri sunt HARD DISCURILE CU CAPACITATEA CEA MAI MARE din industrie, alt punct de referinta tehnologic pe care WD il aduce primul in piata.

 

WD30EZRSDTL si WD25EZRSDTL sunt livrate impreuna cu adaptorul Host Bus Adapter (HBA) care permite ca acestor harduri sa le fie recunoscuta o capacitate mai mare decat  bariera de 2.19TB recunoscuta de sistemele de operare actuale. Datorita acestei cerinte, aceste hard discuri sunt livrate impreuna cu un carton personalizat care include  hard drive-ul, adaptorul HBA si Ghidul de Instalare rapida.

 

Nume Furnizor Western Digital Western Digital
Numar model WD30EZRSDTL WD25EZRSDTL
Form Factor 3.5-inch 3.5-inch
Nume Produs WD Caviar® Green™ WD Caviar® Green™
Descriere categorie SATA Hard Drives SATA Hard Drives
Caracteristici principale Mediu de stocare cu capacitate mare, fara incalzire, fara zgomot, prietenos cu mediu. Mediu de stocare cu capacitate mare, fara incalzire, fara zgomot, prietenos cu mediu.
Descriere scurta WD Caviar Green 3TB SATA 3Gb/s Power-saving WD Caviar Green 2.5TB SATA 3Gb/s Power-saving
3.5-inch Internal Desktop Hard Drive  3.5-inch Internal Desktop Hard Drive
Description  Hard discul WD Caviar Green 3 TB (WD30EZRSDTL) consuma mai putin curent si sustine calculatoare si dispozitive de stocare externe de capacitate mare care ruleaza intr-un mod fara zgomot si disipare de caldura. Hard discul WD Caviar Green 2.5 TB (WD25EZRSDTL) consuma mai putin curent si sustine calculatoare si dispozitive de stocare externe de capacitate mare care ruleaza intr-un mod fara zgomot si disipare de caldura.