WD® pătrunde pe piaţa produselor wireless de reţelistică pentru acasă

CUMPARATI

Pre – comanda este necesara 

  • Produse WD din ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop  

My Net Routers
 

Familia My Net™ de routere de bandă dublă cu tehnologie exclusivă FasTrack™ accelerează transferul fişierelor video şi jocurilor folosind prioritizarea inteligentă, în timp real a aplicaţiilor de divertisment.

Western Digital (NASDAQ:WDC), lider mondial în soluţii externe de stocare şi fabricantul familiei populare de media playere WD TV® , dezvăluie prima sa linie de produse wireless de reţelistică pentru acasă, proiectate special pentru a mări viteza filmelor, fişierelor video şi jocurilor, oferind o experienţă de divertisment de înaltă definiţie. Cu ajutorul familiei My Net de produse de reţelistică pentru acasă puternice şi uşor de utilizat, WD lansează tehnologia sa exclusivă FasTrack™ care detectează instant traficul de divertisment din reţea şi îl transmite cu viteză către console de joc, media playere, televizoare smart, tablete, telefoane inteligente, calculatoare şi alte dispozitive conectate prin Wi-Fi.

“Cu atâtea persoane în cadrul aceleiaşi gospodării care urmăresc simultan filme, joacă jocuri sau navighează pe internet prin intermediul dispozitivelor iPad®, iPhone®, Xbox® şi alte dispozitive, cererile în reţea dintr-o gospodărie conectată din zilele noastre au crescut exponenţial,” a afirmat Jim Welsh, vice-preşedinte executiv pentru produsele de marcă WD şi grupurile de produse electronice de consum. “Succesele obţinute prin crearea soluţiilor de tip Connected Home cu ajutorul media playerelor WD TV şi produselor de tip personal cloud ne-au oferit o imagine de ansamblu valoroasă asupra problemelor generate de supraîncărcarea reţelei utilizatorilor wireless de acasă, şi pătrunderea pe piaţa produselor wireless pentru acasă oferă WD o oportunitate incitantă pentru a ne consolida ofertele de produse Connected Home care au scopul de a spori experienţa de divertisment acasă pentru consumatori.”

Divertisment accelerat

Conform Raportului privind consumatorii digitali din SUA1 realizat de Nielsen şi NM Incite, datele din cel de-al patrulea trimestru al anului 2011 arată că un procent de 33 din consumatori au rulat un film sau o emisiune TV de pe Internet prin intermediul unui serviciu de abonament precum Netflix™ sau Hulu Plus™. Serviciile video de internet, site-urile de jocuri online cu mai mulţi jucători şi serviciile de video chat live, combinate cu creşterea explozivă a numărului de tablete, telefoane inteligente şi alte dispozitive care se conectează la o reţea de acasă, au creat un nou model de divertisment pentru acasă şi utilizare a internetului.

Cu ajutorul singurei linii industriale complete de routere wireless N de bandă dublă HD, clienţii My Net se pot bucura pe deplin de această nouă eră a divertismentului pentru acasă. Tehnologia exclusivă WD de optimizare FasTrack prioritizează în mod inteligent şi automat favoritele de pe internet precum Netflix, Hulu Plus, VUDU, YouTube™, Xbox® LIVE, Skype™ şi altele, pentru a crea o experienţă fină de vizionare la o calitate de până la Full-HD 1080p. Folosind analiza în timp real pentru a maximiza lăţimea de bandă pentru serviciile de divertisment, routerele My Net oferă o experienţă premium de divertisment pe orice ecran de acasă care este conectat la router.

Configuraţie optimizată şi uşurinţă în utilizare

Design-ul atrăgător al echipamentelor hardware ale familiei My Net de routere este complementar cu interfaţa de utilizare intuitivă şi prietenoasă a dispozitivului, care a fost proiectată de o echipă de dezvoltatori veterani pentru a permite configurarea rapidă a router-ului de pe dispozitive wireless sau prin cablu precum iPad-uri şi alte dispozitive mobile, precum şi calculatoare PC şi Mac®. Configuraţia optimizată a router-ului este proiectată pentru a facilita utilizatorilor începători setarea şi utilizarea în câteva minute, oferind în acelaşi timp toate uneltele de personalizare dorite de utilizatorii experţi. Panoul de bord integrat My Net Dashboard facilitează utilizatorilor personalizarea, monitorizarea sau schimbarea setărilor reţelei, inclusiv configurarea de setări de control parental, securitate pentru internet, acces la reţea pentru oaspeţi, nume şi parolă reţea, setări imprimantă şi scanner şi drive-uri de stocare, toate acestea printr-o singură vizualizare.

O nouă combinaţie Router, Personal Cloud şi Backup automat wireless

Pe lângă obţinerea unei experienţe premium de divertisment acasă cu ajutorul router-elor My Net, clienţii pot centraliza stocarea şi crearea de copii de rezervă pentru toate calculatoarele din casa lor, şi de asemenea pot crea o aplicaţie de tip personal cloud pentru mediile lor digitale şi pot accesa aceste fişiere wireless oricând, de oriunde. Parte a familiei My Net, My Net N900 Central este router-ul WD all-in-one N900 cu un hard drive intern de 1 TB sau 2 TB. Accesul la distanţă la My Net N900 Central este disponibil de pe orice calculator prin intermediul www.WD2go.com şi cu ajutorul aplicaţiilor WD mobile pentru telefoane inteligente şi tablete iPad, iPhone, iPod touch® sau Android™.

Pe lângă păstrarea în siguranţă acasă a conţinuturilor şi accesarea acestora oricând în afara casei, utilizatorii se pot baza pe My Net N900 Central pentru crearea automată de copii de rezervă wireless cu ajutorul software-ului inclus WD SmartWare™ pentru Windows®, în timp ce utilizatorii de Mac pot folosi toate caracteristicile software-ului de backup Apple® Time Machine® . Mai mult, orice hard drive extern WD cu software SmartWare se poate conecta direct la un router My Net pentru a crea wireless copii de rezervă pentru toate calculatoarele PC de acasă.

Familia de routere My Net

  • My Net N900 Central – Routerul de bandă dublă My Net N900 Central HD oferă streaming HD accelerat plus memorie integrată pentru crearea wireless de copii de rezervă şi pentru acces la distanţă. Cu ajutorul tehnologiei de optimizare FasTrack™ Plus, My Net N900 Central oferă o înaltă calitate, divertisment HD accelerat care este prioritizat inteligent şi automat pentru a asigura o experienţă fără obstacole. Routerul wireless-N este caracterizat printr-o performanţă wireless rapidă cu viteze de până la 900 Mbps (450 + 450 Mbps pe benzile de 2.4 şi 5 GHz combinate), precum şi memorie internă de 1 TB sau 2 TB pentru backup automat wireless. My Net N900 Central include 4 porturi LAN şi 1 port WLAN Gigabit Ethernet pentru viteze de până la 10/100/1000 Mbps, 1 port USB pentru memorie suplimentară, utilitare partajată a serverului pentru imprimantă şi alte medii şi antene de amplificare a razei pentru o rază de captare extinsă. În plus, My Net N900 Central este un dispozitiv certificat de Universal Plug and Play (UPnP) şi Digital Living Network Alliance (DLNA) pentru detectarea facilă şi conectarea dispozitivelor Wi-Fi.
  • My Net N900 – Routerul de bandă dublă My Net N900 HD oferă de asemenea o experienţă premium de divertisment pentru filme, jocuri, fişiere video, muzică, video chat şi multe altele. Routerul My Net N900 oferă o performanţă de top pentru toate dispozitivele conectate dintr-o gospodărie, chiar în timp ce realizează trafic pe dispozitive multiple în acelaşi timp. Tehnologia exclusivă FasTrack Plus oferă prioritizare inteligentă, în timp real a traficului pentru transfer simultan de medii HD şi 3D şi pentru jocuri online. Routerul wireless-N este caracterizat printr-o înaltă performanţă wireless cu viteze de până la 900 Mbps (450 + 450 Mbps pe benzile de 2.4 şi 5 Ghz combinate) şi de asemenea include 7 porturi LAN şi 1 port WLAN Gigabit Ethernet pentru viteze de până la 10/100/1000 Mbps, 2 porturi USB pentru memorie suplimentară, utilizare partajată a serverului pentru imprimantă şi alte medii şi antene de amplificare a razei pentru o rază de captare extinsă. Mai mult, My Net N900 este certificat UPnP şi DLNA.
  • My Net N750 – Routerul de bandă dublă My Net N750 HD este optimizat pentru a livra transfer simultan de multiple medii HD în reţea, transmiţând fişiere video în mod accelerat către toate dispozitivele cu şi fără fir conectate. Tehnologia exclusivă WD FasTrack detectează traficul de divertisment şi prioritizează lăţimea de bandă din reţea pentru a transfera fără probleme multiple filme HD, emisiuni, jocuri şi multe altele către dispozitivele conectate. Routerul dispune de o rată combinată pentru date de până la 750 Mbps (300 + 450 Mbps) şi este prevăzut u 5 porturi Gigabit Ethernet şi 2 porturi USB.
  • My Net N600 – Routerul de bandă dublă My Net N600 HD este ideal pentru navigare rapidă şi simplă pe internet şi transfer de fişiere de divertisment cu ajutorul tehnologiei FasTrack pentru o experienţă de vizionare HD ireproşabilă. Routerul oferă o rată combinată pentru date de până la 600 Mbps (300 + 300 Mbps) şi este prevăzut cu 5 porturi Fast Ethernet şi 1 port USB.
  • My Net Switch – My Net Switch este un switch cu 8 porturi Gigabit pentru divertisment acasă, ideal pentru extinderea instant a conexiunilor prin fir cu Gigabit Ethernet extrem de rapid de până la 10/100/1000 Mbps.