Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB

WD® maximizeaza stocarea Enterprise cu hard disc-urile de 4 TB WD RE SAS, WD RE SATA

CUMPARATI ONLINE

WD RE SAS and WD RE SATA

All WD RE Series server drives

WD®, o societate a Western Digital (NASDAQ: WDC), şi un lider pe pieţele pentru hard drive-uri mobile, de tip desktop, de mare capacitate pentru întreprinderi şi consumatori de astăzi a anunţat că îşi va extinde ofertele de produse de stocare din clasa corporate prin lansarea noilor hard drive-uri WD RE SAS şi WD RE SATA cu capacităţi de până la 4 TB, cele mai mari de pe piaţă la ora actuală. Disponibile imediat în variantele de capacitate de 1 TB, 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SAS şi 2 TB, 3 TB şi 4 TB pentru linia SATA, hard drive-urile de 3,5 inch WD RE SAS şi WD RE SATA oferă o îmbinare puternică a caracteristicilor clasei corporate şi o capacitate superioară de a satisface cerinţele în creştere ale mediilor convenţionale critice pentru afaceri, precum şi cerinţele legate de capacitate şi performanţă sporite ale aplicaţiilor de tip cloud şi scale-out.

“Dată fiind nevoia avidă pentru capacităţi de stocare regăsită pe toate segmentele pieţei, WD oferă atât interfeţelor SAS cât şi interfeţelor SATA ale WD hard drive-uri RE de 4 TB pentru a veni cel mai bine posibil în sprijinul aplicaţiilor de tip cloud publice şi private,” declară Doug Pickford, director senior de business marketing al unităţii corporate a WD. “WD este în continuare un pionier pe segmentul de piaţă pentru dispozitive de 3,5 inch cu o capacitate optimizată, în mod special, iar drive-urile WD RE SAS şi SATA de 4 TB sunt proiectate, testate şi optimizate pentru memorii de stocare şi aplicaţii corporate, oferind o capacitate cu 33% mai mare decât drive-urile disponibile până acum şi până la 2,4 PB capacitate brută într-un singur pachet corporate.”

“Cu ajutorul noilor 7.200 hard drive-uri de 4 TB oferite de WD, seria Dell PowerVault MD3 va oferi clienţilor cea mai mare capacitate de stocare de până acum.” a afirmat Brett Roscoe, director general şi director executiv, PowerVault şi soluţii de management date, Dell Storage. “Noile hard drive-uri de 4 TB din cadrul seriei recent lansate MD3 Dense vor permite clienţilor să stocheze chiar mai multe date pe o soluţie cu formă compactă, cu până la 240 TB de memorie pentru date într-un singur dispozitiv dens şi până la maxim 720 TB folosind un singur dispozitiv MD3 Dense şi două anexe de extensie MD3 cu 60 discuri.”  

Caracteristicile noilor hard drive-uri WD RE SAS şi WD RE SATA includ:

Port dual, conectivitate duplex completă: Ideal pentru topologii corporate de top critice pentru afacere.

1,4M ore MTBF / 1,2M ore MTBF: Oferă cel mai ridicat nivel de fiabilitate 24×7 şi aplicaţii cu până la 100% capacitate de ocupare pentru WD RE SAS şi respectiv SATA.

Ecologic: Respectă DirectivaRoHS privind restricţiile de utilizare a anumitor substanţe periculoase, componente cu conţinut redus de halogen.

Tehnologie de încărcare rampă NoTouch™: Capetele de înregistrare nu ating niciodată discurile asigurând astfel o uzură semnificativ mai redusă a capetelor şi mediilor de înregistrare precum şi o mai bună protecţie a drive-ului în tranzit.

Acţionare în două etape (DSA) şi tehnologia de alimentare şi rulare cu acceleraţie rotativă (RAFF™): Cea mai bună funcţionare şi performanţă din această clasă atunci când drive-urile sunt utilizate pe un cadru predispus la vibraţii, cu mai multe drive-uri.

Cea mai mare capacitate: Perfect pentru soluţii de stocare corporate cu capacitate maximă, cum ar fi scale out, cloud storage, dispozitive RAID şi NAS;o capacitate de stocare masivă disponibilă de 2,4 PB (cu 10 4U, anexe cu 60 nişe).

Cea mai mare fiabilitate: platformă cu 5 discuri, 800 GB per placă, interfaţă SAS, rate de transfer de 6 Gb/sec. pentru o performanţă sporită 24×7. 

“Memoria cu o densitate ridicată, consumul redus de curent şi fiabilitatea sunt cruciale pentru Cloud, Big Data, şi infrastructurile şi serviciile centrelor de date,” a declarat Andy Morgan, director senior Platforme de Stocare la Xyratex. “Datorită calificării timpurii a produselor corporate ale partenerilor noştri precum WD pentru compatibilitate cu soluţiile noastre OneStorTM, furnizăm clienţilor noştri OEM un mijloc de a adresa aceste cerinţe şi de a profita de aceste pieţe în creştere.”