WD ADAUGA O VARIETATE DE NOI FUNCTII LA PLAYER-ELE WD TV® LIVE™ PLUS SI WD TV LIVE MEDIA

 

        CUMPARATI

Western Digital® (NYSE: WDC), lider mondial in solutii de stocare externe, a anuntat astazi adaugarea catorva site-uri de entertainment si socializare la familia de media playere  WD TV®. Clientii media playere WD TV Live™ si WD TV Live Plus vor putea acum sa se conecteze cu prietenii si familia prin Facebook® -incluzand descarcarea de fotografii si filme, partajarea de informatii, vizualizarea paginii de mesaje, primirea de informatii de ultima ora de la  NewsFeed – printe alte optiuni de distractie, toate de la HDTV-ul lor. In acest timp, clientii WD TV Live Plus media player in U.S. pot sa inchirieze sau sa cumpere intr-o clipa cele mai recent lansate filme, in aceeasi zi in care ele devin disponibile pe DVD sau Blu-ray Disc™ prin intermediul serviciului Blockbuster® OnDemand.

In plus, noile functii pentru playerele media WD TV Live si WD TV Live Plus includ:

Deezer™: un serviciu personalizat de muzica la cerere pentru a asculta 7 milioane de melodii oricand, oriunde si una dintre cele mai populare oferte Internet si mobile music in Europa;
Flingo®: televiziune prin Internet, fara taxa, de la cele mai bune studiouri, retele TV si website-uri video;

AccuWeather.com®:  serviciul de prognoza a vremii in lume; si,

USB wireless keyboard support: folosirea oricarei tastaturi wireless cu USB dongle pentru a actualiza usor  Facebook status si cautari YouTube®.

"Familia de media playere WD TV permit clientilor nostrii sa se bucure de continutul media personal si in plus si de cel mai bun continut de  pe internet, pe cel mai mare ecran din casa,"  a spus Brian Miller, director pentru dezvoltare business pentru WD. "Noi ascultam de comunitatea noastra de utilizatori si includem aprecierile lor pentru o imbunatatire continua a experientei cu produsele noastre. Aceasta include colaborarea cu partenerii nostrii care au continutul media pentru a include cel mai bun set de servicii Internet, pentru a intalni cerintele clientilor."

Pentru mai multe informatii despre media playerele WD TV Live si WD TV Live Plus, va rugam vizitati website-ul familiei de media playere  WD TV.