Prestigio-Solutions-10-years

Aniversarea Prestigio Solutions: 10 ani de inovații în afaceri și educație

Prestigio Solutions, marca proprie a ASBIS Enterprises Plc, sărbătorește cea de-a 10-a aniversare, marcând un deceniu de soluții inovatoare în domeniul simplificării proceselor de afaceri și educației. Compania și-a extins aria de acoperire în 30 de țări din regiunea EMEA, și-a lărgit linia de produse și și-a consolidat echipa.

Businessul Prestigio Solutions a început în 2013 sub brandul Prestigio cu panoul interactiv Multiboard. Astăzi, Prestigio Solutions s-a impus ca brand independent de top și marcă înregistrată, oferind soluții audio-vizuale superioare în 30 de țări din EMEA pentru clienți din segmentele B2B, B2G și B2E.

Pe parcursul a 10 ani, creșterea exponențială a dus la numeroase realizări. Prestigio Solutions a făcut progrese în domeniul tehnologiei wireless. PC-urile cu Windows suportă acum Wi-Fi și 3G/LTE cu cartele SIM. Soluțiile companiei au devenit esențiale pentru instituții, cum ar fi școlile, universitățile și agențiile guvernamentale.  De asemenea, a format o comunitate în continuă creștere în mediul de afaceri. Prestigio Solutions a ajuns să perfecționeze transmisia wireless (până la 10 dispozitive) de la orice computer, laptop sau dispozitiv mobil în câteva secunde & simultan.

Prestigio Solutions oferă în prezent 5 categorii de produse, inclusiv Multiboard (panouri interactive), Digital Signage interactiv, sisteme de videoconferință, software pentru afaceri, educație și retaileri, precum și o gamă completă de accesorii, cum ar fi tablete, monitoare, panouri interactive, pereți video LCD și LED. Compania are sediul central în Cipru și dispune de unități de producție, proiectare și instalații tehnice de ultimă generație în Europa și China.

Calitatea este primordială la Prestigio Solutions. Un portofoliu extins este format din produse ce îndeplinesc cele mai înalte standarde industriale. Acest lucru este confirmat de diverse certificate, inclusiv ISO 9001 și ISO 14001, CE, RoHS, Eficiență energetică și multe altele.

Compania se angajează în parteneriate strategice cu lideri din industrie pentru a produce soluții IT inovatoare și eficiente. Prestigio Solutions a dezvoltat și introdus cu succes produse excepționale în cadrul categoriilor de sisteme de videoconferință și software, câștigând încrederea și loialitatea partenerilor și clienților.

Prestigio Solutions a demonstrat un deceniu de dedicare pentru inovații, optimizarea proceselor de afaceri și susținerea educației. Compania este hotărâtă să continue progresul și să dezvolte soluții de ultimă generație pentru afaceri și educație.