Alienware prezintă noul monitor IPS pentru jocuri AW2524HF

Alienware prezintă noul monitor IPS pentru jocuri, AW2524HF

Dell Technologies a prezentat cel mai nou monitor Alienware pentru jocuri, AW2524HF, ce dispune de tehnologii de ultimă generație precum AMD Freesync Premium și o rată de refresh impresionantă de până la 500 Hz.

Supranumit “Cel mai rapid ecran IPS pentru jocuri din lume”, AW2524HF se mândrește cu un display IPS de 24,5″ cu o rezoluție maximă de 1920×1080 (FHD), poziționându-l direct în domeniul popular al eSport-urilor. Monitorul folosește un panou Fast IPS cu un strat de acoperire Antiglader (duritate 3H) și este prevăzut cu o serie de caracteristici avansate:

Viteză de neegalat. Rata de refresh remarcabilă de 500 Hz a monitorului (480 Hz nativ) de pe display-ul Fast IPS asigură un nivel de viteză și claritate de mișcare fără egal. Datorită certificărilor AMD FreeSync Premium și VESA AdaptiveSync, jucătorii pot savura jocurile fără întreruperi chiar și în timpul secvențelor de acțiune de mare viteză. În plus, timpul de răspuns de la gri la gri cu latență ultra-scăzută de 0,5 ms elimină în mod eficient estomparea mișcării și neclaritățile, rezultând imagini perfecte.

Consistență excelentă a culorilor. Spre deosebire de panourile TN concurente, display-ul Fast IPS garantează imagini consistente din orice unghi. Cu o acoperire impresionantă a culorilor sRGB de 99%, acceptă și conținut HDR prin HDR10. În special, ComfortView Plus, certificat de TUV, folosește o abordare bazată pe hardware pentru a atenua emisiile dăunătoare de lumină albastră, fără a compromite autenticitatea culorilor, promovând astfel sesiuni de joc prelungite și confortabile.

Design reînnoit. Suportul retractabil integrat al monitorului pentru căști menține suprafața biroului organizată, în timp ce baza hexagonală, care ocupă spațiu minim, se poate regla pe în mod convenabil, oferind experiențe de joc personalizate.

Caracteristica remarcabilă a monitorului pentru jocuri Dell Alienware AW2525HF constă, fără îndoială, în rata de refresh excepțională de 500 Hz (overclock cu DP) și capacitatea de 480 Hz (nativă cu DP). Împreună cu o luminozitate de 400 cd/m² și un timp rapid de răspuns de la gri la gri de 0,5 ms, monitorul acceptă și tehnologia HDR 10 de bază. Din punct de vedere tehnic, monitorul valorifică abilitățile tehnologiei AMD Freesync Premium și se mândrește cu o densitate a pixelilor de 90 PPI.

În ceea ce privește conectivitatea, utilizatorii se pot bucura de 2 porturi DP 1.4, 1 port HDMI 2.1 și 5 porturi USB 3.2 Gen1 în partea din spate a monitorului. Cu un unghi larg de vizualizare de 178 de grade atât pe verticală, cât și pe orizontală, monitorul suportă funcțiile de înclinare, rotire, pivotare și chiar încorporează un sistem de gestionare a cablurilor. Lansarea globală a monitorului Dell Alienware AW2524HF este programată pentru data de 12 septembrie 2023.