Ubiquiti Cloud Key Enterprise

ASBIS oferă o soluție avansată de la Ubiquiti pentru a optimiza performanța rețelelor

ASBIS a extins linia de produse Ubiquiti prin adăugarea soluției Ubiquiti Cloud Key Enterprise. Această soluție puternică oferă o modalitate ușoară de a eficientiza operațiunile, de a îmbunătăți securitatea și de a optimiza performanța rețelelor. ASBIS este acum gata să livreze această soluție în peste 25 de țări.

Ubiquiti Cloud Key Enterprise este un controller de rețea care simplifică gestionarea și monitorizarea dispozitivelor UniFi în rețelele companiilor. Permite administratorilor să controleze în mod convenabil dispozitivele de rețea, cum ar fi Wi-Fi access points, comutatoare, routere și sisteme de supraveghere video. De asemenea, permite răspunsuri prompte la problemele urgente, asigurând o performanță eficientă a rețelei. Beneficiul cheie al produsului este designul său bazat pe cloud, care oferă flexibilitate și scalabilitate pentru a menține o infrastructură de rețea stabilă și fiabilă. Această caracteristică permite administratorilor de rețea să gestioneze rețeaua de la distanță în orice moment, ceea ce o face foarte recomandată pentru rețelele din companii..

Descarcă fișa tehnică

Specificații tehnice

  • Manage 1000+ UniFi Network devices and 10,000+ clients
  • Full 1U form factor
  • 10G SFP+ and GbE RJ45 LAN port
  • 2*550W redundant power supply units (PSUs)
  • Processor 16-core Intel® Xeon® SP Gold 5218 @ 2.3GHz
  • Memory 2*16GB DDR4 ECC RDIMMs
  • Built-in 256GB storage

Despre Ubiquiti

Ubiquiti se concentrează pe democratizarea tehnologiei de rețea la scară globală – livrările totale de aproape 85 de milioane de dispozitive joacă un rol cheie în crearea infrastructurilor de rețea în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Produsele noastre profesionale de networking sunt alimentate de platformele noastre software UNMS și UniFi, pentru a oferi acces la Internet de mare viteză și, respectiv, management unificat al tehnologiei informației.

Ubiquiti, sigla U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi și UFiber sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Ubiquiti, Inc. în Statele Unite și în alte țări. Pentru mai multe informații, accesați  https://www.ui.com/.