ASBIS Group a semnat un contract „global master distribution” cu AVG Technologies, creatorul celui mai utilizat software antivirus din lume.

 ASBIS Group a semnat şi un contract „global master distribution” cu AVG Technologies, creatorul celui mai utilizat software antivirus din lume. Astfel ASBIS îşi completează portofoliul de produse în segmentele mediilor de stocare externe şi al produselor de securitate.

ASBIS Group este acum autorizat să distribuie produsele AVG prin intermediul centrelor de distribuţie şi a birourilor locale ASBIS  în 26, respectiv 22 de ţări, incluzând Europa Centrală şi de Est, Africa de Nord, Federatia Rusă şi CIS. Disponibilitatea şi preţurile pentru România vor fi comunicate ulterior.

“Piaţa globală a produselor antivirus este în momentul actual una extrem de competitivă, iar AVG Technologies este unul dintre cei mai puternici jucători din această piaţă,” a declarat Laurent Journoud, vice-preşedinte executiv, departamentul de vânzări şi marketing la ASBIS. “Suntem încântaţi să adăugăm software-ul AVG în portofoliul produselor de securitate şi suntem convinşi că statutul de Master Distributor va aduce clienţilor noştri beneficii adiţionale. Sistemul de distribuţie online deţinut de ASBIS, unul dintre cele mai bune din industrie, va ajuta clienţii să comande şi să ofere electronic, în timp real, licenţe software către utilizatori, persoane individuale şi firme, asigurând un serviciu de cel mai înalt nivel şi o economie din punct de vedere al costurilor.” 

Sunt foarte încântat de parteneriatul nostru cu ASBIS. Acesta este o alianţă strategică extrem de importantă pentru AVG, ce oferă o bază solidă pentru dezvoltarea în viitor a afacerii noastre în cele 22 de ţări,” a declarat Gareth Williams, vice-preşedinte vânzări pentru pieţele emergente de la AVG Technologies. “Obiectivul pe care l-am avut în selectarea unui master distributor pentru această regiune a fost alegerea unei companii cu capabilităţi de top în vânzări şi marketing, suport tehnic, operaţiuni-logistică şi finanţe, precum şi beneficiul de a avea o acoperire largă prin intermediul birourilor locale din fiecare ţară.” 

Despre ASBIS

ASBIS România este subsidiara locală a grupului ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS este partener de top pentru mărci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca  "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri si accesorii USB de lux). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.

Despre AVG Technologies
AVG este o companie globală dezvoltatoare a softurilor de securitate, protejând peste 110 milioane de consumatori şi afaceri mici în peste 167 de ţări, de ameninţările web, viruşi şi  hackeri. AVG are o experienţă de aproape două decade în combaterea infracţionalităţii cibernetice, precum şi unul dintre cele mai avansate laboratoare pentru detectarea, prevenirea şi combaterea ameninţărilor informatice din întreaga lume. AVG are aproape 6,000 reselleri, parteneri şi distribuitori globali incluzând Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart, şi Yahoo! www.avg.com.