RĂZBOI pentru SAPPHIRE HD 5830 și HD 5850 !

        CUMPARATI

SAPPHIRE HD 5830 este o nouă placă grafică ce are la bază arhitectura grafică pe 40nm de la  divizia ATI din cadrul AMD. Dispune de 1120 de procesoare de stream și 56 de unități de textură. Având frecvențe de clock de 800MHz și memorie DDR5 cu viteze de 1000MHz (4GHz efectivi), reprezintă un nou prag în seria de succes HD 5800.

SAPPHIRE HD 5830 accelerează jocurile și aplicațiile existente ce folosesc DirectX10.1, DirectX 10 și DirectX 9.0, și suportă magnifice noi niveluri ale detaliilor, transparență și efecte luminoase în cele mai noi versiuni de software ce folosesc DirectX 11. Toate acestea vin cu un consum modest de energie în sarcină maximă(175W) – iar folosind funcția Dynamic Power Management se poate ajunge la un consum minim în așteptare de 27W.

SAPPHIRE prezintă HD 5830 într-o Ediție Specială ce conține deja renumitul Call of Duty Modern Warfare2. Un pachet similar va fi oferit cu o Ediție Specială SAPPHIRE HD 5850.

Modern Warfare2

Lansat în 2009, Modern Warfare2 a fost anunțat drept cel mai anticipat joc al anului iar acum, acesta se comportă minunat pe noua gamă de hardware grafic. Continuarea de la cel mai bine vândut joc first-person din istorie, Modern Warfare 2 continuă acțiunea interesantă în timp ce jucătorii trebuie să înfrângă o nouă amenințare ce promite să aducă lumea la distrugere.

Jocul se bucură de o atenție masivă și este în permanentă cerere. Acesta are o campanie single-player epică ce continuă acțiunea imediat după evenimentele din Call of Duty 4: Modern Warfare. Cireașa de pe tort este pusă de experiența multiplayer care se întoarce în joc cu o mulțime de noi bonusuri și amplificări în gameplay, și un nou mod de cooperare SpecOps. Toate acestea creează combinația perfectă dintre intensitatea Modern Warfare în single-player și dependența conținutului în multiplayer.

Suport DirectX 11

Toate produsele din seria HD 5800 sunt compatibile cu posibilitățile grafice avansate promise de DirectX 11 și asigură claritate video spectaculoasă, viteză și efecte vizuale , inclusiv pe mai multe monitoare. Acestea suportă cele mai noi specificații cerute de Microsoft DirectX 11, inclusiv instrucțiuni DirectCompute 11, Teselare hardware și comunicare multi-thread cu unitatea de procesare a sistemului. Acestea se combină pentru a oferi noi posibilităţi de lucru cum ar fi interacţiunea între obiecte transparente, noi efecte de lumină şi de post procesare accelerată.

Procesare Video

Atât SAPPHIRE HD 5830 cat și modelul HD 5850 au încorporat cel mai nou UVD (Unified Video decoder) reducând considerabil încărcarea procesorului şi asigurând decodare lină pentru conţinutul Blu-ray™ şi HD DVD, pentru codecurile VC-1 şi H.264, şi pentru fişierele Mpeg. În această serie UVD-ul a fost îmbunătăţit pentru a putea decoda două fluxuri video HD 1080p simultan şi pentru a afişa video HD la calitate înaltă cu modul Windows Aero activat. Capacitatea HDMI a fost de asemenea adusă la versiunea HDMI 1.3a cu suport Dolby TrueHD şi DTS-HD Master Audio. Acestea sunt compatibile de asemenea cu ATI Stream, accelerând aplicațiile ca transcodarea Video precesând pe procesoarele de Flux ale GPU-ului pentru a nu încărca CPU-ul.

Seria SAPPHIRE HD 5800 este susţinută de driverul grafic AMD DirectX 11 certificat WHQL ce asigură suport pentru toate elementele cheie DirectX 11 necesare noilor experiențe de joc și accelerării aplicaţiilor de performanţă din generaţia următoare precum și ATI Eyefinity și tehnologia ATI Stream.

Toate mărcile sunt înregistrate.

Pentru mai multe detalii vă rugăm să vizitați www.sapphiretech.com