Primăvara începe cu 20% reducere pentru Kaspersky Internet Security 2010

Kaspersky Lab România oferă, în perioada 1 martie – 15 aprilie 2010, o reducere de 20% pentru toate licenţele Kaspersky Internet Security 2010 distribuite prin intermediul partenerilor oficiali. Oferta este disponibilă numai pentru licenţele iniţiale

        CUMPARATI

 valabile 1 an de zile, pentru 1 sau 3 PC-uri.

„Primăvara este un moment prielnic pentru un nou început, pentru o nouă abordare, chiar şi pentru utilizatorii care caută ceva diferit în securitatea informatică”, spune Andreea Cimpoeşu, Head of Marketing, Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Soluţia Kaspersky Internet Security 2010 poate determina această schimbare, fiind acum disponibilă la un preţ special de 47,96 USD, pentru un utilizator, pe o perioadă de un an”, completează Cimpoeşu.

Kaspersky Internet Security 2010, soluţia de securitate destinată utilizatorilor individuali, încorporează avantajele tehnologiei Host-based Intrusion Prevention System (HIPS) într-un modul de Control al Aplicaţiei, care alocă un rating de securitate pentru orice malware necunoscut. În plus, aceasta include şi o tehnologie care nu se regăseşte în nicio altă soluţie de securitate – numită Sandbox – care funcţionează ca un mediu virtual în care aplicaţiile sunt rulate, fără ca modificările realizate prin intermediul lor să aibă efect asupra sistemului de operare. Astfel, computerul rămâne protejat în faţa posibilelor ameninţări informatice.

În ultimele teste realizate de laboratoarele AV-Comparatives, Kaspersky Internet Security 2010 s-a clasat pe locul întâi, cu cea mai ridicată rată de detecţie (99%), fiind distinsă cu certificarea Advanced +. Nu în ultimul rând, aceasta a fost declarată „Produsul anului 2009”, la categoria software de securitate, de către cititorii a două dintre cele mai importante publicaţii IT din România, CHIP şi XtremPC.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab produce şi distribuie unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru
PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hacker-i, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.viruslist.com.

Vizualizati macheta promotiei aici