Midea

ASBIS urează bun venit Midea în categoria de Aer Condiționat și Încălzire din portofoliul Smart Brand

În cadrul acestui parteneriat, ASBIS a lansat noul model de la Midea – Ventilator Smart Bladeless Tower și Purificator de aer HEPA cu telecomandă, care poate fi utilizat prin intermediul aplicației mobile. Acest aparat de ultimă generație, cu opțiuni inteligente, într-un design elegant și stilat, îl face să fie un accesoriu perfect pentru orice casă sau birou.

Ventilatorul Smart Bladeless Tower Fan & HEPA Air Purifier cu telecomandă și alte câteva ventilatoare de la Midea pot fi achiziționate prin intermediul rețelei de distribuție ASBIS în România, Bulgaria, Lituania, Estonia, Letonia, Croația, Ungaria, Slovacia și Slovenia.

ASBIS Enterprises Plc, expert și distribuitor de top în domeniul IT și al produselor electronice de consum în regiunea EMEA, a anunțat că Midea, un producător de top de aparate electrocasnice inteligente, s-a alăturat portofoliului de mărci inteligente al companiei. Companiile au semnat un acord de distribuție pentru a extinde oferta de produse și pentru a aduce clienților aparate inovatoare, de înaltă calitate dotate cu cele mai recente tehnologii inteligente pentru casă.

Midea este un lider mondial în producția de aparate electrocasnice inteligente, inclusiv aparate de aer condiționat, frigidere, mașini de spălat și multe altele. Marca este cunoscută pentru tehnologia de ultimă generație și angajamentul față de calitate, ceea ce o face o selecție perfectă pentru portofoliul de produse ASBIS.

“Suntem încântați să aducem marca Midea partenerilor noștri, clienților și utilizatorilor finali. Prima noutate pe care o oferim este un produs inovator care combină 3 funcții principale într-una singură – telecomandă inteligentă, ventilator turn fără palete și purificare a aerului. Ventilatorul Midea Bladeless Tower Fan & Purificatorul de Aer HEPA cu telecomandă este o soluție bună în sezonul estival care se apropie, pentru utilizare acasă și la birou, iar pentru clienții B2B în: hoteluri, cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare. Lucrăm cu piețe online și offline, magazine de bricolaj și segmentul B2B. ASBIS este întotdeauna pregătită pentru noi oferte de distribuție a portofoliului de produse”, a declarat Andrei Kazennau, manager de dezvoltare a afacerilor ASBIS pentru categoria de produse Aer Condiționat și Încălzire.

Ventilatorul Midea Smart Bladeless Fan oferă confort maxim și liniște deplină, cu vitezele sale excepțional de silențioase! Viteza maximă a aerului poate fi resimțită până la o distanță de 10 metri. Acest ventilator este ideal pentru utilizarea într-o cameră mare. Fluxul de aer personalizat este posibil cu funcția de oscilație. De asemenea, utilizatorii pot configura această funcție pentru a fi fixă sau rotită la 60 de grade. 

Designul fără pale nu este doar atrăgător din punct de vedere vizual, ci și mai sigur și mai ușor de curățat. În plus, dimensiunile compacte ale unității o fac ușor de mutat și de depozitat. Acest dispozitiv este perfect pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea aerului din casa sau biroul său, bucurându-se în același timp de un mediu răcoros și confortabil.

Ventilatorul Midea Smart Bladeless Fan purifică, de asemenea, aerul pe care îl respirați dvs. și familia dvs. prin utilizarea tehnologiei cu ioni de plasmă și a filtrelor HEPA, care îndeplinesc standarde stricte de certificare. Tehnologie avansată asigură un flux de aer puternic și o purificare eficientă a aerului, eliminând poluanții precum praful, polenul și fumul. 

Senzorii inteligenți încorporați detectează cu precizie temperatura ambientală și furnizează automat vântul de care aveți nevoie cu ajutorul tehnologiei SensiCool. Modul sleep programat reduce automat intensitatea afișajului și oferă 3 moduri selective de vânt, cu cel mai mic nivel de zgomot la 38 db.

Telecomanda prin intermediul aplicației mobile le permite utilizatorilor să regleze viteza ventilatorului și nivelul de purificare a aerului de oriunde s-ar aflați, în timp ce temporizatorul încorporat și modul de veghe asigură o funcționare convenabilă și eficientă din punct de vedere energetic. Controlul inteligent de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile le permite utilizatorilor să aibă grijă de climatul interior și de calitatea aerului pentru familie și cei dragi chiar și atunci când nu sunt în preajmă. Controlul inteligent este disponibil prin Wi-Fi sau prin controlul vocal Amazon Alexa.

ASBIS privește cu încredere parteneriatul cu Midea și îți dorește continuitate pentru a le oferi clienților și mai multe produse interesante pe viitor.

Despre Midea

Midea este specializată în tratarea aerului, refrigerare, mașini de spălat, aparate de gătit mari, aparate de bucătărie mari și mici, aparate pentru îngrijirea podelelor și iluminat. Produsele Midea influențează viețile a milioane de oameni și familii prin intermediul produselor din portofoliu. Midea înțelege că locuința este un loc special, iar momentele pe care oamenii le petrec acolo sunt prețioase. În fiecare an, Midea câștigă peste 40 de premii pentru design la diferite expoziții globale de specialitate, cum ar fi Red Dot, iF și Good Design Award! Midea are 21 de unități de producție și 260 de centre logistice în întreaga lume. Compania își desfășoară activitatea în peste 200 de țări și regiuni și asigură venituri anuale globale de 53,26 miliarde de dolari (USD).