AMD Radeon RX 7600

GAME. STREAM. ADVANCE. AMD Radeon™ RX 7600

Experimentați performanțe, efecte vizuale și eficiență fără precedent pentru jocuri și streaming la 1080p cu placa grafică AMD Radeon™ RX 7600, echipată cu arhitectura RDNA™ 3.

Cufundați-vă în imagini care vă taie respirația cu acuratețea cromatică precisă a motorului AMD Radiance Display™ și creșteți frecvența cadrelor cu tehnologiile de upscaling AMD FidelityFX™ Super Resolution și AMD Radeon™ Super Resolution.1,2 Pentru a debloca și mai multă performanță, combinați placa grafică AMD Radeon™ RX Seria 7000 cu un procesor AMD Ryzen™ compatibil pentru a activa tehnologiile inteligente AMD.3

PERFORMANȚĂ REVOLUȚIONARĂ

Placa grafică AMD Radeon™ RX 7600 a stabilit un nou nivel de performanță pentru gameri și streameri. Dispunând de unități de calcul unificate AMD RDNA™ 3 și de viteze de ceas extrem de rapide, pentru a permite performanțe avansate de jocuri cu rată de reîmprospătare ridicată la 1080p.

EFECTE VIZUALE ULUITOARE

Descoperiți noi niveluri de fidelitate și un gameplay ultra-rapid cu High-Performance Rendering, o combinație de caracteristici AMD FidelityFX™ bazate pe calcul și tehnologii de upscaling, pentru a oferi imagini de clasă mondială cu performanțe remarcabile. Cufundați-vă și mai mult cu motorul AMD Radiance Display™ și DisplayPort™ 2.14 pentru a experimenta până la 68 de miliarde de culori pentru redare video până la 8K. Oferiți publicului o calitate vizuală îmbunătățită la streaming și înregistrare cu ajutorul codificatoarelor îmbunătățite, împreună cu tehnologia integrată AI și de învățare automată adaptivă a conținutului, pentru a permite imagini mai frumoase și mai clare.

MAI BINE ÎMPREUNĂ

Combinați placa grafică AMD Radeon™ RX 7600 și procesoarele AMD Ryzen™ pentru a activa tehnologiile inteligente AMD3. Puteți obține performanțe excepționale pentru a vă oferi un avantaj în joc. Utilizați placa grafică AMD Radeon™ RX 7000 cu ajutorul AMD Software: Adrenalin Edition™, care include driverele de tip bulletproof, pentru cele mai bune experiențe de joc pe PC.

SUPER PERFORMANȚĂ. FIDELITATE MAXIMĂ
Tehnologia AMD FidelityFX™ Super Resolution1 duce tehnologia de supradimensionare la nivelul următor. Oferă o calitate incredibilă a imaginii, îmbunătățind în același timp framerate-ul în jocurile acceptate. AMD Radeon™ Super Resolution (RSR)2 valorifică tehnologia FSR la nivel de driver, oferindu-vă beneficii de performanță la nivel superior în mii de jocuri

1. MD FidelityFX™ Super Resolution (FSR) 1 și 2 sunt disponibile pentru anumite jocuri și necesită integrarea dezvoltatorului. Consultați https://www.amd.com/en/technologies/fidelityfx-super-resolution pentru lista de jocuri acceptate. AMD FidelityFX™ Super Resolution este “dependentă de joc” și este suportată pe următoarele produse AMD. FSR 1.0: Plăcile grafice AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, RX 500, Seria RX Vega, RX 480, RX 470, RX 460 și toate procesoarele AMD Ryzen™ cu grafică AMD Radeon™ dacă sunt îndeplinite cerințele minime ale jocului. FSR 2.0: Plăcile grafice AMD Radeon™ RX 7000, 6000, RX 5000, Seria RX Vegași placa grafică AMD Radeon™ RX 590, dacă sunt îndeplinite cerințele minime ale jocului. AMD nu oferă asistență tehnică sau garanție pentru activarea AMD FidelityFX™ Super Resolution pe plăcile grafice ale altor furnizori. GD-187.

 2. Începând cu martie 2023, AMD Radeon™ Super Resolution (RSR) este compatibilă cu plăcile grafice AMD Radeon™ RX Seria 5000 și mai noi și funcționează cu jocurile care acceptă exclusiv modul ecran complet. Software AMD: Adrenalin Edition 22.3.1 sau mai nou este necesar. Pentru informații suplimentare, vizitați www.amd.com/rsr. GD-197.

3. Tehnologiile inteligente AMD, inclusiv AMD SmartAccess Graphics, SmartAcess Storage, SmartAccess Video, SmartShift Eco și SmartShift Max pot necesita activarea OEM sau a dezvoltatorului și sunt disponibile numai cu anumite configurații. Este necesar un anumit hardware AMD suplimentar. Pentru informații suplimentare, consultați https://www.amd.com/en/graphics/amd-radeon-rx-laptops. GD-216.

4. Suportul DisplayPort™ 2.1 depinde de modelele de plăci AIB.© 2021 Bethesda Softworks LLC, o companie ZeniMax Media. Starfield, Bethesda, Bethesda Game Studios, Bethesda Softworks, ZeniMax și logo-urile aferente sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale ZeniMax Media Inc. în SUA și/sau în alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sau denumiri comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Toate drepturile rezervate.Deathloop © 2021 ZeniMax Media Inc. Dezvoltat în asociere cu Arkane Studios. Deathloop, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax și logo-urile aferente sunt mărci înregistrate sau mărci comerciale ale ZeniMax Media Inc. în SUA și/sau în alte țări. Toate drepturile rezervate.© 2023 Source Technology. Recreate Games și Party Animals sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci de serviciu ale Source Technology, Inc.© 2023 Advanced Micro Devices, Inc. Toate drepturile rezervate. AMD, sigla AMD Arrow, Radeon, FidelityFX, FreeSync, Infinity Cache, RDNA și combinații ale acestora sunt mărci comerciale ale Advanced Micro Devices, Inc. HDMI, logo-ul HDMI și High-Definition Multimedia Interface sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale HDMI Licensing, LLC în Statele Unite și în alte țări. Microsoft, Windows și DirectX sunt mărci comerciale înregistrate ale Microsoft Corporation în Statele Unite și/sau în alte jurisdicții. Alte denumiri de produse utilizate în prezentul document sunt folosite în scopuri de identificare și pot fi mărci comerciale ale proprietarilor lor respectivi.