AENO Premium Eco Smart Heater

Premiul Red Dot Award 2023 este acordat produsului AENO Premium Eco Smart Heater pentru Designul remarcabil și Inovație în categoria de Produse Smart

AENO Premium Eco Smart Heater este onorat cu prestigiosul premiu Red Dot Award: Design de produs în două categorii – Tehnologie de încălzire și aer condiționat și Produs inteligent pentru designul remarcabil, calitatea înaltă și inovația în domeniul încălzirii locuinței.

AENO Premium Eco Smart Heater este un încălzitor de ultimă generație care combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu funcții avansate de conectivitate. Echipat cu conectivitate Wi-Fi și Bluetooth, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițând utilizatorilor să seteze programe, să ajusteze temperaturile și să monitorizeze consumul de energie în timp real.

“Suntem încântați să primim această recunoaștere remarcabilă din partea juriului Red Dot”, a declarat Sergei Kostevitch, CEO al ASBIS. – “Obiectivul nostru a fost întotdeauna să oferim un design elegant și soluții inteligente și durabile care combină tehnologia de ultimă oră. Încălzitorul inteligent AENO Premium Eco Smart Heater este un adevărat game-changer pe piața de încălzire, oferind consumatorilor o alternativă elegantă, eficientă și ecologică la încălzitoarele tradiționale. Acest premiu este o dovadă a muncii asidue și a dedicării echipei noastre și suntem încântați să continuăm să depășim limitele a ceea ce este posibil în domeniul încălzirii. Suntem mândri de AENO pentru că aduce acest produs inovator clienților noștri.”

Premiul Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă competiție de design din lume, un juriu format din experți internaționali care evaluează mii de lucrări pe baza unor criterii precum inovația, funcționalitatea și estetica. Câștigarea premiului este o dovadă a angajamentului AENO față de excelență și inovație în domeniul încălzirii casnice. 

AENO răspunde cererii puternice din partea designerilor de interior și a consumatorilor care își doresc un design discret și aparate de uz casnic încorporabile sau, cu alte cuvinte, aplicarea unei abordări minimaliste. Designul minimalist se potrivește în orice interior, datorită panoului ultra-subțire (mai puțin de 11 mm) și a materialelor de calitate utilizate. Panoul ultra-subțire din sticlă călită poate fi atât invizibil, cât și piesa principală din interiorul unei încăperi. Utilizatorul poate să îl instaleze în orice mod convenabil pentru el și să se potrivească cu design-ul din interiorul camerei: pe podea, pe perete sau pe tavan. Încălzitorul are un singur buton, ceea ce face ca panoul să fie minimalist. Toate opțiunile de control inteligent sunt disponibile și pot fi utilizate din aplicația mobilă. Încălzitorul arată foarte bine din orice punct de vedere!

“Suntem încântați să primim această recunoaștere pentru produsul AENO Premium Eco Smart”, a declarat Serhii Fedorenko, designerul de produs al încălzitorului premiat AENO Premium Eco Smart. – Inspirația pentru noul încălzitor cu design inteligent a venit din nevoile pieței și ale clienților. A existat o cerere pentru un design simplu, dar elegant, care poate deveni cu ușurință parte din interiorul oricărui apartament, birou sau casă. Încălzitorul Premium Eco Smart AENO combină funcționalitatea inteligentă, tehnologia de încălzire cu economie de energie și formele minimaliste”.

Încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater poate fi achiziționat în peste 20 de țări din Europa în magazinele de retail, DIY și prin intermediul rețelei de distribuție ASBIS. ASBIS este un important distribuitor și producător de produse IT și electronice de consum în regiunea EMEA.

Cu designul său inovator, performanța sa eficientă din punct de vedere energetic și funcțiile avansate de conectivitate, încălzitorul AENO Premium Eco Smart Heater este menit să îmbunătățească piața de încălzire a locuințelor și să ofere consumatorilor o modalitate mai inteligentă și mai durabilă de a încălzi spațiile personale.

Despre AENO și AENO Premium Eco Smart Heater

AENO este o marcă tânără și dinamică de electrocasnice inteligente, creată de o echipă internațională de ingineri profesioniși cu experiență validate în domeniu. AENO se preocupă de clienți și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor și să extindă posibilitățile. Pentru a crește valoarea și calitatea și pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru lanțurile de magazine și pentru utilizatorii finali, linia de producție pentru fabricarea încălzitorului inteligent premium eco funcționează în Polonia. Pentru distribuție, AENO face parte din portofoliul de mărci al ASBIS Enterprises PLC, unul dintre principalii distribuitori de produse IT din regiunea EMEA.

Proiectul de dezvoltare a încălzitorului inteligent a început în anul 2020. Echipa internațională de ingineri din Ucraina și Polonia a lucrat îndeapropae la crearea modelului premiat. Dispozitivul este fabricat într-o unitate de producție modernă din Polonia, începând cu luna mai 2022. În septembrie 2022, a fost anunțată lansarea produsului pe piața europeană. Încălzitorul Premium Eco Smart Heater AENO a fost prezentat în cadrul expoziției de electronice de consum și electrocasnice IFA Berlin – 2022. Produsul este disponibil în 23 de țări: Germania, Elveția, Marea Britanie, Republica Cehă, Polonia, țările baltice, Ungaria, Croația, România, Bulgaria și multe altele.

Misiunea AENO este aceea de a face tehnologiile inteligente mai accesibile, preluând o rutină zilnică și reducând povara sarcinilor casnice. Familia de produse include: purificatoare de aer, umidificatoare, încălzitoare inteligente, aspiratoare robot, aspiratoare verticale, mopuri cu aburi, aparate de spălat cu aburi pentru haine, ceainice, grătare electrice, mixere, cuptoare electrice, cuptoare Sous-Vide, aparate de sigilat în vid, periuțe de dinți electrice și irigatoare etc. 

Despre premiile Red Dot

Red Dot Design Award este una dintre cele mai mari competiții de design din lume, primind aproximativ 20.000 de înscrieri pe an în trei discipline: Design de produs, Design de marcă și comunicare, Design de concept. Începând cu 1995, cele mai bune produse din fiecare an au fost premiate cu Red Dot Award: Product Design.

În 2023, au fost depuse și evaluate produse în 51 de categorii. În acest an, înscrierile au provenit din 60 de țări. Un juriu format din 43 de membri s-a reunit pentru a evalua și juriza produsele înscrise. Aceștia au ajuns la verdictul lor cu privire la care dintre lucrările de design de produs au îndeplinit criteriile pentru acordare premiu Red Dot sau un Red Dot: Best of the Best pe baza celor patru principii ale unui design bun, ținând cont de caracterul lor socio-cultural, de domeniul tehnic de interes și de expertiza în materie de design.

Ceremonia anuală de decernare a premiilor va avea loc pe 19 iunie la Red Dot Design Museum din Essen, Germania.