Intel NUC 13 Pro

Intel NUC 13 Pro: Mic la exterior, puternic la interior

Cel mai recent NUC de 4 pe 4 inci cu procesoare Intel Core din a 13-a generație înseamnă performanță.

Intel a prezentat Intel® NUC 13 Pro (nume de cod Arena Canyon), care aduce performanțele uimitoare ale procesoarelor Intel® Core™ din a 13-a generație într-un format de 4 x 4 inci ce se potrivește aproape oriunde.

“Acum, mai mult ca oricând, companiile au nevoie de sisteme flexibile, scalabile la nivel global, ecologice și pregătite pentru inteligența artificială și care să ofere performanțe maxime. NUC 13 Pro este cel mai recent produs ce oferă clienților noștri sistemele de calcul fiabile, de înaltă calitate și de nivel enterprise de care au nevoie.”– Brian McCarson, Vicepreședinte Intel și director general al Intel NUC Group

De ce este important 

Intel NUC 13 Pro oferă pachetul perfect de dimensiuni, performanță, durabilitate și fiabilitate de care au nevoie companiile moderne. De asemenea, anumite modele sunt dotate cu Intel vPro® Enterprise pentru o securitate completă, stabilitate de nivel enterprise și management de la distanță bazat pe hardware. Kiturile și mini PC-urile Intel NUC 13 Pro pot fi actualizate și reparate, oferind o soluție stabilă și reutilizabilă pentru o mare varietate de nevoi de afaceri, inclusiv pentru client, edge și digital signage.

Despre performanța impresionantă și factorul de formă mic

Intel NUC 13 Pro personalizabil oferă performanțe incredibile într-o amprentă surprinzător de mică, cu un procesor Intel Core i7 de până la a 13-a generație cu șase nuclee de performanță (P-cores) și opt nuclee eficiente (E-cores).

Mini PC-ul NUC 13 Pro include toată conectivitatea și caracteristicile de care au nevoie companiile, inclusiv:

  • Suport pentru până la 64 GB de memorie DDR5-3200 MHz cu două canale.
  • Sloturi M.2 pentru SSD PCIe x4 Gen 4 NVMe și al doilea SSD.
  • Intel® i226 Ethernet pentru viteze de până la 2,5 Gbps.
  • Intel® Wi-Fi 6E și Bluetooth 5.3.
  • Două porturi HDMI și două porturi Thunderbolt™ 4 (patru ecrane la 4K@60 Hz).
  • Trei porturi USB 3.2 și un port USB 2.0.