Acer Aspire Olympic 1810TZ & 3811TZG in stoc la ASBIS

        CUMPARATI

Un Notebook prietenos cu mediul

Modelul Aspire 3811T dispune de un ecran, placă de bază şi baterie prietenoase cu mediul, ce conţin cantităţi reduse de PVC, BFR şi mercur. Acer lucrează împreună cu furnizorii şi marii producători de componente pentru a implementa o producţie şi componente prietenoase cu mediul. Planul de reducere a substanţelor periculoase include:

• Compatibilitate cu directivele RoHS şi WEEE
• Păstrarea unui inventar al materialelor PVC şi BFR utilizate de furnizorii de componente şi sisteme, evaluarea de materiale şi tehnologii alternative
• Crearea unei baze de date cu substanţe periculoase
• Publicarea periodică a evoluţiei planului de reducere a substanţelor periculoase
• Generarea de proiecte pilot pentru crearea de produse ce conţin un procent redus de substanţe periculoase

Reciclare eficientă

Deţinerea unui notebook de dimensiuni mici reduce consumul de materiale şi, în consecinţă, cantitatea de material pentru reciclat. Construcţia modulară face ca depanarea echipamentului să fie uşoară, iar upgradarea componentelor o operaţie simplă. La sfârşitul duratei de viaţă a notebook-ului, reciclarea acestuia va deveni un proces extrem de uşor. Noul design de asamblare asigură o protecţie ridicată şi o partiţionare eficientă, utilizând în acelaşi timp cu 35,8% mai puţine materiale, în comparaţie cu generaţiile precedente.

Tehnologie de eficientizare a energiei PowerSmart

O singură încărcare a modelelor Aspire 3811T Series vă permite utilizarea acestuia pentru întreaga zi, protejând totodată resursele naturale. Aceste echipamente inteligente economisesc cu 40% mai multă energie în comparaţie cu modelele obişnuite de laptop-uri. Mulţumită alimentatorului Acer PowerSmart, economia de energie poate ajunge la 60% în momentul conectării modelului Aspire la reţeaua de electricitate, în modul sleep. 

Utilizare impresionantă

Modelele Aspire 3811T susţin cu uşurinţă operaţii multitasking pe tot parcursul utilizării, multumită procesorului cu consum redus de energie Intel® Pentium® SU4100 şi performanţei memoriei DDR3. Excepţionalul suport grafic  este acompaniat de un sunet vibrant Dolby® Sound Room® pentru o experienţă multimedia fără egal. În plus, noul touch-pad ce recunoaşte şi mai multe gesturi uşurează utilizarea produsului în lipsa unui mouse, iar hard discul cu capacitate mare stochează orice într-un mod uşor şi rapid.