AVG Introduce gama AVG 2011 Enhanced Internet Security Software

        CUMPARATI

 

Soluțiile oferite pentru segmentul consumer, dar și cele pentru mediul de business au caracteristici îmbunătăţite bazate pe feedback-ul primit de la clienţi şi pe creșterea în popularitate a reţelelor de socializare

AVG Technologies, producătorul celui mai popular software anti-virus gratuit, a anunțat disponibilitatea imediată a celei mai noi game de software de securitate pentru Internet, AVG 2011. Proiectarea suitei software AVG 2011 a avut la bază suportul comunității globale AVG, formată din peste 110 milioane de utilizatori. Produsul oferă protecţie îmbunătăţită pentru Web şi reţelele de socializare, printre cele mai bune rate de detecție din industrie, uşurinţă în utilizare şi un design care îi permite să fie mai rapid, mai agil şi mai puternic. AVG 2011 este cea mai avansată soluție antivirus a companiei  pentru utilizatorii finali și afaceri mici.

"Principala caracteristică a suitei AVG 2011 este că acesta beneficiază de puterea comunităţii noastre formată din 110 milioane de utilizatori. Cu noua abordare şi mulţimită noii tehnologii People-Powered Protection, toată lumea este încurajată şi împuternicită să fie parte integrantă a soluţiei; oricine face parte din comunitatea AVG contribuie  la protejarea oricărei alte persoane care foloseşte totodată produsele noastre. În acest fel,  în fiecare zi primim pentru evaluare peste 1,5 miliarde de ameninţări potenţiale din toată lumea. ", a declarat J.R. Smith, CEO, AVG Technologies. "Suntem de părere că puternicele caracteristici de securitate Web ale suitei AVG 2011, inclusiv securitatea îmbunătăţită a rețelelor de socializare, viteza sporită, ratele de detecţie şi interfaţa intuitivă uşor de folosit  sunt cele mai bune din clasa sa, atât în rândul ofertelor “free” cât şi a software-lui de securitate plătit."

Protecţie Web  superioară – ce include Social Network Protection (protecţia pentru rețele de socializare)

Din moment ce 99% dintre ameninţările de azi au la bază Internetul şi sunt active pe site-urile Web legale mai puţin de 24 de ore, analiza şi detecția în timp real sunt critice. Soluția AVG de scanare în timp real, LinkScanner, este unică pentru AVG şi s-a dovedit a fi un adversar formidabil al ameninţărilor care există în mediul IT. Disponibil pentru PC şi Mac, LinkScanner permite utilizatorilor să navigheze, să efectueze căutari, să trimită e-mail-uri, să facă cumpărături şi să utilizeze reţelele de socializare online cu încrederea că paginile pe care le vizualizează nu sunt compromise, iar site-urile pe care aleg să le viziteze sunt sigure. LinkScanner verifică automat şi protejează în timp real link-urile schimbate în cadrul reţelelor de socializare precum Facebook şi MySpace, fără a deranja, fără cerințe de configurare – protecţia este activată automat, pentru a fi mereu în siguranţă.

Experienţă de utilizare îmbunătăţită – Cel mai uşor şi mai simplu de utilizat

Ca răspuns la comentariile primite de la comunitatea globală AVG, suita AVG 2011 include acum o serie de îmbunătăţiri care simplifică utilizarea. Procesul de instalare pentru software a fost redus la cinci click-uri simple, în timp ce procesul de dezinstalare a software-ului este la fel de  cursiv ca și până acum. În urma constatarii faptului că mulţi dintre utilizatori folosesc frecvent aplicaţii multimedia, AVG 2011 include opţiunea "game mode", prin care scanează şi protejează calculatoarele utilizatorilor fără a întrerupe aplicațiile multimedia care ruleaza in modul “full-screen”cu notificări de tip pop-up. În plus, AVG 2011 are opțiunea "Single click fix" – o nouă funcţie care permite utilizatorilor să soluționeze în mod automat problemele software, printr-un buton "Fix It" uşor de accesat.

Printre cele mai bune rate de detecție din industrie

Teste independente au demonstrat că AVG 2011 are printre cele mai bune rate de detecție din industrie. Prin utilizarea facilității unice Smart Scan AVG şi cu o abordare pe mai multe straturi pentru detectarea amenințărilor, utilizatorii AVG vor beneficia de cea mai bună protecţie, care depașește cu mult concurenţa. "Abordarea tehnologică unică a AVG bazată pe semnătură, web, analiză comportamentală şi semnalul de avertizare timpurie bazat pe tehnologie “cloud” ne permit să furnizăm cele mai avansate capacităţi de protecţie din lume", a declarat Karel Obluk, AVG Chief Technology Officer.

Mai repede, mai uşor şi mai puternic

AVG a îmbunătăţit tehnologia Smart Scan pentru a fi siguri că versiunea 2011 nu va încetini computerul dumneavoastră. Ca răspuns la comentariile comunității de utilizatori care doresc un produs cu o viteză mai mare de detecţie și rate mai bune de detectare a ameninţărilor, AVG 2011 dispune funcţia Smart Scanning, o nouă funcţionalitate care învaţă ce fişiere sunt certificate şi sigure, scanând doar fişierele noi. Atunci când AVG 2011 Smart Scanning scanează calculatorul unui utilizator, se acordă atenţie resurselor folosite din sistem şi se scanează numai acele resurse care nu sunt folosite în momentul scanării, permițând calculatorului să ruleze mai repede în timpul procesului de verificare.

AVG 2011 Business Edition – Ușor de administrat, proiectat pentru cei care nu sunt specialiști IT

AVG recunoaşte că un proprietar de afaceri mici sau mijlocii nu ar trebui să fie un expert IT pentru a-și proteja afacerea împotriva ameninţărilor de securitate online, iar ediţia AVG 2011 Business este concepută având în minte ușurința de utilizare şi protecţia maximă. AVG Business Edition oferă proprietarilor de afaceri mici şi mijlocii activi pe internet protecţia de care au nevoie într-un mod care să corespundă realităţilor de conducere a unei afaceri. Cu un firewall îmbunătăţit, o nouă tehnologie „protective cloud”, instalare de reţea şi rapoarte consolidate, ediţia AVG 2011 Business oferă companiilor mici şi mijlocii o soluție de securitate completă pentru compania lor, soluția cea mai ușor de folosit şi gestionat de pe piaţă.

Disponibilitate şi preţuri

Pentru a utiliza versiunea gratuită de AVG 2011, care are toate funcţionalităţile de bază menţionate mai sus, vizitați free.avg.com. Gama comercială completă de produse AVG 2011 pentru consumatori şi IMM este disponibilă acum la www.avg.com. Preţul pentru o singură licenţă AVG Internet Security 2011 valabilă un an începe de la 38.00 dolari fară TVA şi poate fi gasit la www.asbis.ro..

Păstraţi legătura cu AVG

• Pentru ştiri de ultimă oră, urmariţi AVG pe Twitter la www.twitter.com/officialAVGnews

• Pentru a analiza tendinţele de securitate, urmariţi blog-uri AVG la blogs.avg.com

• Alăturaţi-vă comunităţii noastre la www.facebook.com/AVGfree

Despre AVG Technologies

www.avg.com

AVG este un producator global de software de securitate care protejază mai mult de 110 de milioane de consumatori şi întreprinderi mici din 170 de ţări de incidența tot mai mare de ameninţări web, viruşi, spam, cyber-escroci şi hackeri pe internet. AVG are aproape două decenii de experienţă în combaterea criminalităţii cibernetice şi unul dintre laboratoarele cele mai avansate pentru detectarea,  prevenirea şi combaterea ameninţărilor care apar  în spațiul Web din întreaga lume. Software-ul gratuit oferit spre download de catre AVG  permite utilizatorilor începători să aibă protecţie anti-virus de bază; ulterior se poate face upgrade cu uşurinţă la un nivel  superior de securitate şi apărare, apelând la soluțiile comerciale. AVG are aproape 6.000 de vânzatori, parteneri şi distribuitori la nivel global, inclusiv Amazon.com, CNET, Cisco, Ingram Micro, Play.com, Wal-Mart şi Yahoo.

Despre ASBIS Romania

ASBIS Romania este subsidiară locală a grupului ASBIS Enterprises PLC (WSE: ASBIS), distribuitor de top din domeniul tehnologiei informației, cu sediul în Cipru. Compania este specializată în distribuţia componentelor şi perifericelor pentru computere, produselor electronice de larg consum şi de software. ASBIS este partener de top pentru mărci renumite – Intel, AMD, Microsoft, Seagate, WD, Kingston, Dell, Lenovo etc – și se constituie ca "one-stop shop" pentru componente IT și laptop-uri A-brand. Are are filiale în 27 de ţări, 33 de depozite, peste 30.000 de clienţi activi şi a avut venituri de 1,5 miliarde USD în 2008. ASBIS distribuie, de asemenea, propriile mărci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genţi laptop, produse de reţelistică şi alte dispozitive periferice) şi Prestigio (produse de stocare, GPS, nettop-uri şi accesorii USB de lux). Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.asbis.ro şi www.asbis.com.