Microsoft relansează programul de parteneriat – Microsoft Partner Network

        CUMPARATI

Microsoft Partner Network devine comunitatea prin care cei peste 4.000 de parteneri Microsoft din România își reînnoiesc oferta de soluții, punând în valoare serviciile de cloud

Microsoft Corp. a lansat oficial Microsoft Partner Network, programul de parteneriat ce aduce partenerilor locali noi beneficii, printre care: acces la cele mai noi produse Microsoft, resurse de training și suportul de care au nevoie pentru a deveni mai competitivi pe o piață tot mai dinamică. Noua structură a programului permite clienților Microsoft o selecție mai riguroasa a furnizorilor de soluții și servicii IT pentru afacerea lor.

Florian Ivan, Partner Strategy Manager, Microsoft România: „Această lansare marchează un punct de cotitură în raportul dintre Microsoft și parteneri, întrucât Microsoft Partner Network este parte integrantă din transformarea companiei într-un furnizor de servicii de cloud. Atât cerințele pentru a deveni partener cât și beneficiile asociate, mai consistente ca niciodată, reflectă cu fidelitate noua realitate a pieței și noile tendințe tehnologice.”

Noul Microsoft Partner Network este rezultatul feedback-ului oferit de parteneri în ultimii ani și al cerințelor tot mai mari ale pieței pentru servicii specializate. Îmbunătățirile aduse programului vor ajuta partenerii să se concentreze pe tehnologii specifice și să fructifice astfel mai multe oportunități de business, în special cele apărute în zona de cloud.

MPN oferă noi oportunități de parteneriat

Din noiembrie, partenerii Microsoft își reînnoiesc statutul de membru în cadrul programului conform noilor cerințe, având posibilitatea de a alege cel mai potrivit nivel al programului în funcție de propriile nevoi de business.

Partenerii își pot demonstra expertiza în domeniul de activitate, obținând statutul de Silver Competency sau Gold Competency, disponibile pentru cele 29 de arii de soluții existente în cadrul Microsoft Partner Network. Competențele răspund unor nevoi specifice de business ale clienților și aduc partenerilor beneficii și drepturi diferite în funcție de certificarea obținută (Silver sau Gold): de la acces pentru utilizare internă, testare și dezvoltare a produselor Microsoft, până la resurse de marketing, training-uri tehnice și de vânzări prin Partner Learning Center.

Partenerii pot, de asemenea, să devină membri ai Comunității Small Business Specialist (SBSC), deschisă firmelor ce oferă soluții pentru afacerile mici și mijlocii. În cadrul comunității, partenerii pot păstra mai ușor legătura unii cu alții dar și cu experți Microsoft. În plus, aceștia au acces la software, unelte de dezvoltare și training prin intermediul subscripțiilor Microsoft Action Pack.

Programele pentru startup-uri software (Microsoft BizSpark) și agenții Web (Microsoft WebsiteSpark) sunt acum parte din Microsoft Partner Network.

Mai multe oportunități de business în zona de cloud

Fără îndoială, serviciile de cloud computing deschid noi posibilități comerciale, iar Microsoft Partner Network vine în întâmpinarea partenerilor din România cu resursele necesare pentru a face un pas înainte spre acest model de business.

Microsoft Cloud Essentials Pack oferă partenerilor posibilitatea de a experimenta și de a-și extinde oferta în zona de cloud, răspunzând anticipat viitoarelor cerințe ale pieței. Mai mult, prin Microsoft Cloud Accelerate, Microsoft încurajează și recompensează angajamentul partenerilor care au vândut soluții bazate pe servicii de cloud, au luat parte la training-uri avansate sau pot oferi referințe în piață.

Pentru mai multe detalii despre Microsoft Cloud Essentials Pack și Microsoft Cloud Accelerate vă rugăm să accesati: http://www.microsoftcloudpartner.com.

Despre Microsoft Worlwide Partner Group

Microsoft investește în continuu în programele de parteneriat, reunind astăzi peste 640.000 de organizații în întreaga lume, dintre care peste 4.000 în România. Relațiile cu partenerii au reprezentat o direcție strategică pentru Microsoft și au stat la baza succesului companiei timp de 33 de ani. Pentru mai multe informații despre Microsoft Partner Network vă rugăm să accesați: http://partner.microsoft.com.

Despre Microsoft

Fondat în 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este liderul mondial în software, servicii și soluții, care ajută oamenii și companiile să își atingă pe deplin potențialul.
Misiunea Microsoft România este creșterea satisfacției partenerilor și utilizatorilor tehnologiei de vârf Microsoft, contribuind cu profesionalism și onestitate la dezvoltarea industriei IT locale, prin transpunerea modelului de business al corporației.