SAPPHIRE întărește seria HD 6800 cu ediția TOXIC

        CUMPARATI

 

Noua HD 6850 TOXIC are viteze de clock mai mari, cooler mai bun și mai multe posibilități de conectare

Nu mult după lansarea globală a noii serii de plăci grafice HD 6000, bazată pe cea mai recentă tehnologie grafică de la AMD, SAPPHIRE Technology anunță primul produs îmbunătățit – HD 6850 TOXIC Edition.

SAPPHIRE HD 6850 TOXIC Edition are aceeași arhitectură internă ca și modelul standard, cu 960 procesoare de flux și 48 de unități de procesare a texturii, însă vitezele de clock sunt crescute la 820MHz pentru nucleu și 1100Mhz (4.4 Gb/sec efectivi) pentru memorie, asigurând o îmbunătățire semnificativă în performanță. În plus, coolerul original SAPPHIRE asigură o răcire suficientă pentru ajustări de performanță (overclocking) de către utilizatorii împătimiți. O nouă unealtă de overclocking – TriXX – este disponibilă utilizatorilor SAPPHIRE pentru descărcare de pe SAPPHIRE Select Club – înscrierea online este gratuită pentru împătimiții SAPPHIRE.

Spre deosebire de modelul standard, SAPPHIRE HD 6850 TOXIC Edition are o configurație de conectori mai adaptabilă cu două DVI, un HDMI și doi conectori mini DisplayPort. Folosirea a două ieșiri DVI/HDMI și două DisplayPort permit plăcii să suporte până la patru monitoare în modul Eyefinity (SLS). Odată cu apariția driverelor DisplayPort v1.2, este posibilă înlănțuirea mai multor monitoare DisplayPort v1.2 de la fiecare ieșire DisplayPort.

La HD 6850 TOXIC Edition a treia generație de UVD-uri (Unified Video Decoder) suportă MVC (Codare Video Multi-view) pentru decodarea lină a conținutului Blu-Ray 3D și altor formate de fișiere cu încărcare minimă a procesorului. Dolby TrueHD și DTS-HD Master Audio sunt de asemenea susținute de placă, iar tehnologia HDMI a fost adusă la versiunea HDMI 1.4a. Astfel se asigură culori mai pronunțate, rezoluții înalte îmbunătățite pentru aplicații de tip Digital Theatre și support 3D stereoscopic precum și audio 7.1.

Procesoarele de flux multiple de pe seria HD 6800 pot fi folosite pentru accelerarea altor aplicații ca transcodarea video. Cea mai nouă generație de navigatoare web pot fi accelerate cu ajutorul procesorului graphic. Această productivitate crescută este accesibilă și pentru Microsoft Office 2010.

Seria SAPPHIRE HD 6800 reprezintă a doua generație de plăci grafice construite special pentru suportul integral al Microsoft DirectX 11 și DirectCompute 11. Noile procesoare grafice sunt construite prin procesul AMD pe 40nm pentru a livra performanțe înalte cu un consum redus de energie.

Dintre caracteristicile hardware avansate menționăm unitatea de Teselare, HDR dedicat pentru compresia Texturilor, comunicare multi-thread cu nucleele unității de procesare a sistemului, suport integrat pentru instrucțiuni ale DirectCompute 11, support 3D stereoscopic, HDMI 1.4a și DisplayPort 1.2.

Seria SAPPHIRE HD 6800 este susținută de driverul graphic certificat DirectX 11 WHQL de la AMD, care suportă toate elementele cheie ale DirectX 11 necesare pentru jocuri avansate precum și pentru accelerarea GPU a multiple aplicații.

Pentru mai multe informații vizitați www.sapphiretech.com

Toate mărcile sunt înregistrate.