Hugh Turvey, creatorul editiei limitate Canyon X-Ray, in Romania

Artistul englez Hugh Turvey, recunoscut pentru fotografiile sale inedite, a prezentat prima sa expoziţie de lucrari in Romania, cu ocazia lansarii oficiale a noii editii limitate – Canyon X-Ray.

        CUMPARATI

Evenimentul s-a desfasurat in Atelier 030202, in Sala Noua a Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Întâmpinaţi de o atmosferă originală, invitaţii au intrat intr-o lume aparte, nevazute cu ochiul liber pana acum, o lume care l-a fascinat dintotdeauna pe Hugh Turvey: “Inca de mic am fost condus de o curiozitate deosebita legata de lumea care ne inconjoara. Din copilarie aveam obiceiul sa descopar si ce se afla inauntrul lucrurilor si cum functioneaza acestea. Tehnologia X-ray imi da posibilitatea de a obtine aceasta perspectiva si de a o tranforma in arta.”, declara artistul.

Turvey este unul dintre putinii artisti contemporani care folosesc tehnologia X-Ray. Acesta a descoperit pasiunea pentru fotografie sub tutela renumitului fotograf Gered Mankowitz. In anul 1996, Turvey a inceput sa studieze fotografia de tipul X-Ray, dupa ce a fost rugat sa creeze imagini alternative pentru coperta unui album. Ulterior, cu suportul Bibliotecii de fotografie stiintifica, a produs o serie de radiografii colorate ale obiectelor pe care le folosea zilnic. Printre proiectele sale se numara Flowers X-Ray, Pin-up X-ray, Radiology Art

Hugh Turvey a realizat pentru Canyon gama de produse cu design unic – Canyon X-Ray. Toate produsele au fost create cu ajutorul tehnologiei X-ray. “Acesta a fost unul dintre cele mai captivante proiecte ale anului. Am realizat imagini speciale pentru fiecare produs din aceasta editie. Sub semnatura mea, aceste produse vor fi distribuite in peste 30 de tari din intreaga lume.”, spune Hugh Turvey.

Produsele care fac parte din gama Canyon X-Ray sunt: mouse optic cu fir, mouse optic wireless, set de boxe 2.0, căşti stereo DJ Style, căşti stereo, sticker universal pentru notebook, ghiozdan pentru notebook-uri de 15.6 inci, genti pentru notebook-uri de 13.3 şi 15.6 inci si huse pentru notebook-uri de 10, 13.3 şi 15.6 inci.

Ediţia limitată X-Ray va fi disponibilă in magazinele partenerilor Asbis.

Pentru mai multe detalii despre Hugh Turvey, accesati urmatorul website: http://www.x-rayartist.com/

Despre CANYON

Canyon este un brand vesel şi dinamic care oferă o gamă largă de electronice şi periferice, accesibile şi uşor de folosit, unui public cât mai larg.

Gama de produse Canyon se bazează pe angajamentul de a oferi produse la modă, la preţuri competitive, fără a compromite calitatea acestora. Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brandurile globale care a crescut cel mai repede în industria sa în Asia, EMEA si America de Sud.

Pentru mai multe informatii, accesati www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.

Despre Asbis România

ASBIS este unul dintre cei mai mari furnizori de componente pentru computere din Europa, Orientul Mijlociu, America de Sud şi Africa (EMEA). Compania cu capital privat, cu sediul în Cipru şi cu 38 reprezentanţe în 26 ţări, joacă un rol semnificativ în lanţul global de distribuţie, cu aproximativ 15 000 de produse în portofoliul său.

ASBIS România comercializează produsele sale în Bucureşti, dar şi în celelalte judeţe ale ţării, prin partenerii autorizaţi, cu care are încheiate contracte de distribuţie, dar şi prin resellerii şi integratorii locali de sisteme. Prin intermediul acestora, produsele distribuite de ASBIS România ajung la utilizatorul final.