Belkin lansează noul Keyboard Folio pentru iPad 2 cu taste TruTypeTM pentru o introducere confortabilă şi uşoară a textelor.

        CUMPARATI

 

(Rushden, Regatul Unit)– 27 septembrie 2011 Belkin a lansat astăzi cel mai nou accesoriu pentru iPad 2, Keyboard Folio – o tastatură Bluetooth® universală şi o carcasă de protecţie folio. Keyboard Folio dispune de taste TruType™ pentru o experienţă confortabilă de introducere a textelor, asemănătoare cu cea de pe computer şi completează funcţiile dispozitivului iPad 2 cu moduri separate, reglabile pentru vizualizare şi introducere a textelor.

„Oamenii şi-au manifestat nemulţumirea faţă de tastaturile subţiri de cauciuc şi cerinţa referitoare la o soluţie care funcţionează şi poate fi utilizată ca o tastatură adevărată de computer portabil,” a declarat  Tristan Lericollais, director pentru EMEA al diviziei pentru mobilitate de la Belkin. „Am luat în serios aceste nemulţumiri şi am creat o tastatură pe care oamenii nu doresc doar s-o folosească ci depăşeşte celelalte produse în ceea ce priveşte viteza tastării şi reducerea la minim a erorilor.”

Produsul versatil şi cu rol de protecţie Keyboard Folio de la Belkin dispune de o tastatură încorporată de tipul celor de pe computere, cu taste TruType bine poziţionate. Un mecanism cu arc de sub fiecare tastă asigură un răspuns tactil la fiecare apăsare, permiţând utilizatorilor să tasteze mai rapid şi cu mai puţine greşeli decât pe un ecran tactil. Uşor, subţire şi elegant, Keyboard Folio are un design unic care se poate împături în trei părţi şi care se poate plisa într-o parte atunci când nu se utilizează, protejând ecranul în timp ce vă deplasaţi. 

„Odată cu explozia pieţei de tablete şi cu înmulţirea persoanelor care utilizează tablete în loc de computere portabile, oamenii au nevoie cu adevărat de accesorii care asigură funcţii extinse şi portabilitate în timp ce se deplasează,” a declarat Lericollais. „Mulţumită designului ultrasubţire, produsul Keyboard Folio de la Belkin asigură o experienţă de tastare confortabilă, asemănătoare computerelor, oriunde şi oricând aveţi nevoie de aşa ceva.”

 

Keyboard Folio pentru iPad 2 (F5L096)

  • Senzaţie extraordinară de velur, cu broşare
  • Taste TruType™ pentru o introducere confortabilă a textelor
  • Designul cu împăturire în trei părţi ascunde tastatura pentru a proteja ecranul
  • Unghiuri reglabile pentru vizualizare şi introducere de texte
  • Placă posterioară rigidă pentru stabilitate pe suport
  • Conexiunea Bluetooth® elimină necesitatea utilizării cablurilor greoaie
  • Durată de viaţă a acumulatorilor de 60 de ore
  • Port micro USB pentru încărcarea tastaturii

Compatibil cu iPad 2

Produsul Keyboard Folio de la Belkin va fi disponibil la sfârsitul  lunii septembrie.

Urmaţi-ne pe Facebook şi Twitter

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluții comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi și carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB și cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.