AENO primeste premiul Red Dot Award 2023

Produsul AENO primește apreciatul premiu internațional Red Dot Award 2023 în două nominalizări simultan

Convectorul Electric AENO Premium Eco Smart este câștigătorul premiului Red Dot Award 2023 la categoriile “Tehnologie de încălzire și aer condiționat” și “Produse inteligente”.

The Red Dot Award a publicat listele câștigătorilor la categoria Product Design 2023 – Convectorul Electric AENO Premium Eco Smart are două nominalizări. Tehnologie de încălzire și aer condiționat și Produs Inteligent pentru design remarcabil, înaltă calitate și inovație în domeniul încălzirii locuinței. Performanță eficientă din punct de vedere energetic și caracteristici avansate de conectivitate, Convectorul electric AENO Premium Eco Smart este menit să îmbunătățească decorul casei și al biroului, stilul de viață și nivelul de confort. Sănătos și atrăgător.

Juriul a apreciat acest convector electric de ultimă generație ce combină încălzirea eficientă din punct de vedere energetic cu opțiuni avansate de conectivitate. Echipat cu Wi-Fi, dispozitivul poate fi controlat cu ușurință prin intermediul unei aplicații mobile, permițând utilizatorilor să seteze programe, să ajusteze temperatura și să monitorizeze consumul de energie în timp real. În secțiunea Tehnologie de încălzire și aer condiționat de pe site-ul Red Dot, există o descriere exhaustivă a funcționalității și opinia juriului: “Caracteristica principală a convectorului electric AENO Premium Eco Smart este carcasa din sticlă securizată, cu o grosime de numai 11 mm. Nu există șuruburi sau părți metalice în partea din față, astfel încât unitatea are un aspect neted și curat. Există doar un buton de pornire pe carcasă – controlul ulterior se face prin intermediul unei aplicații. Convectorul poate fi așezat pe podea prin intermediul unui suport sau montat pe perete. Tehnologia cu infraroșu utilizează raze directe pentru o încălzire mai rapidă și mai eficientă, alimentată de un element MICA. Silențios, inodor, clasic. Este disponibil în două variante: alb și negru și se potrivește astfel cu orice interior. Juriul a evidențiat designul clasic al dispozitivului: “Radiază calm și practicitate și îmbogățește astfel orice interior.”

Juriul a lăudat caracteristicile inteligente și designul clasic și discret, controlul inteligent prin intermediul aplicației mobile și doar un singur buton de pornire pe unitatea de control. Secțiunea Produs inteligent include o recenzie uimitoare a Convectorului Electric AENO Premium Eco: “AENO Premium Eco Smart este un convector electric cu infraroșu ce combină funcționalitatea inteligentă cu tehnologia de economisire a energiei într-un design minimalist. Unitatea este compusă din două panouri extrem de subțiri din sticlă rezistentă cu un element de încălzire MICA cu infraroșu între ele. Convectorul inteligent combină temperatura adaptată a panoului de încălzire, temperatura camerei reglabilă, senzorul de protecție împotriva căderii și temporizatoarele într-un design compact. Partea frontală din sticlă securizată de culoare neagră sau albă este întreruptă doar de un buton de pornire cu iluminare din spate, deoarece întregul sistem, precum și controlul consumului de energie se realizează prin intermediul unei aplicații. “Funcționalitate inteligentă, ușor de utilizat și design compact, toate acestea sunt combinate aici într-un mod convingător”, a subliniat juriul”.

Premiul Red Dot Design Award este cea mai prestigioasă competiție de design din lume, în cadrul căreia un juriu de experți internaționali evaluează mii de proiecte pe baza unor criterii precum inovația, funcționalitatea și estetica. Câștigarea premiului este o dovadă a angajamentului AENO față de excelență și inovație în domeniul încălzirii casnice.

Câștigătorii au fost anunțați încă din Aprilie, dar, în mod tradițional, secțiunea cu lista produselor și prezentările online este actualizată în ziua Galei Red Dot, care are loc anul acesta pe 19 iunie la Essen, la Muzeul Red Dot (Germania).

Toate lucrările premiate sunt prezentate unui public global în cadrul expoziției online de pe site-ul Red Dot. Pe lângă detalii despre produse, creatori și producători, potențialii clienți, jurnaliștii și cumpărătorii pot consulta verdictele juriului și imaginile produselor.

Convectorul Electric AENO Premium Eco Smart va putea fi văzut în prezentarea online a site-ului Red Dot începând cu 19 iunie 2023: www.red-dot.org/pd/winners

Despre AENO și Convectorul Electric AENO Premium Eco Smart

AENO este un brand tânăr și dinamic de aparate electrocasnice inteligente, creat de o echipă internațională de ingineri cu înaltă calificare. AENO se preocupă de clienți și se străduiește să îmbunătățească în mod constant funcționalitatea produselor. Pentru a crește valoarea și calitatea, pentru a optimiza rutele logistice de livrare pentru lanțurile de magazine și utilizatorii finali, linia de producție pentru fabricarea convectorului electric inteligent eco premium funcționează în Europa, în Polonia. Pentru distribuție, AENO face parte din portofoliul de branduri al ASBIS Enterprises PLC, unul dintre principalii distribuitori de produse IT din regiunea EMEA.

Proiectul de dezvoltare a unui convector electric inteligent a început în 2020. Echipa internațională de ingineri din Ucraina și Polonia a lucrat la crearea modelului. Dispozitivul este fabricat într-o unitate de producție modernă din Polonia, începând cu luna mai 2022. În septembrie 2022, a fost anunțată lansarea produsului pe piața europeană. Convectorul electric AENO Premium Eco Smart a fost prezentat în cadrul expoziției de electronice de consum și electrocasnice IFA Berlin – 2022. Modelul este disponibil pentru cumpărare în 23 de țări: Germania, Elveția, Marea Britanie, Cehia, Polonia, Țările Baltice, Ungaria, Croația, România, Bulgaria și multe altele.

Misiunea AENO este de a face tehnologiile inteligente mai accesibile, preluând o rutină zilnică și diminuând povara sarcinilor casnice. Familia de produse include: purificatoare de aer, umidificatoare, încălzitoare inteligente, aspiratoare robotizate, aspiratoare verticale, mopuri cu aburi, aparate de călcat cu aburi, ceainice, grătare electrice, mixere, cuptoare electrice, cuptoare Sous-Vide, aparate de sigilat în vid, periuțe de dinți electrice și irigatoare etc. 

Convectorul electric AENO Premium Eco Smart poate fi achiziționat în peste 20 de țări din Europa, în magazinele de retail, DIY și prin intermediul rețelei de distribuție ASBIS. ASBIS este un important distribuitor și producător de produse IT și electronice de consum din regiunea EMEA.

Despre Red Dot Awards

Red Dot Design Award este unul dintre cele mai mari concursuri de design din lume, primind aproximativ 20.000 de înscrieri pe an în trei discipline: Design de produs, Design de brand și de comunicare, Concept de design. Începând cu 1995, cele mai bune produse din fiecare an au fost premiate cu Red Dot Award: Product Design.

În 2023, au fost depuse și evaluate produse în 51 de categorii de concurs. În acest an, înscrierile au provenit din 60 de țări. Un juriu format din 43 de membri s-a reunit pentru a evalua produsele. Aceștia au ales produsele ce au îndeplinit criteriile pentru un premiu Red Dot sau un Red Dot: Best of the Best pe baza celor patru principii ale unui design bun și ținând cont de caracterul lor socio-cultural, de domeniul tehnic specific de interes și de expertiza în materie de design.