Procesoare AMD EPYC™ cu tehnologia AMD 3D V-Cache™ și seria AMD Instinct™ MI200

DESCOPERĂ ACUM: Primul procesor pentru servere cu stivuire 3D reală și cel mai rapid accelerator HPC și AI din lume

Nimic nu se compară cu EPYC™

Noile procesoare AMD EPYC™ din a treia generație cu tehnologia AMD 3D V-Cache™ ridică din nou ștacheta pentru performanțe revoluționare în sarcini de lucru de calcul tehnic specifice, cum ar fi programele și soluțiile de automatizare a proiectării electronice (EDA), dinamica fluidelor computaționale (CFD) și analiza elementelor finite (FEA), ajutând la optimizarea performanțelor pentru a accelera dezvoltarea de noi produse și tehnologii. Oferind performanțe revoluționare per nucleu și contribuind la reducerea TCO, accelerând în același timp dezvoltarea produselor compatibile pe socket cu platformele AMD EPYC din a 3-a generație existente, aceste noi procesoare cu AMD 3D V-Cache funcționează cu soluțiile software existente pentru a fi puse în funcțiune rapid, și a ajuta la obținerea unor rezultate mai bune și mai eficiente din punct de vedere energetic, alături de o soluție de securitate modernă.

Indiferent dacă sunt în cloud sau on-premise, procesoarele AMD EPYC™ 7003 au atins noi culmi de performanță și eficiență, totuși nevoia din ce în ce mai mare de simulări mai complexe și design rapid necesită și mai multă putere. Noile procesoare AMD EPYC™ 7003 cu tehnologia AMD 3D V-Cache™ accelerează sarcinile tehnice de calcul precum EDA și CFD cu inovația de vârf AMD 3D V-Cache, oferind o memorie cache L3 de până la 3X mai mare (768MB) decât procesoarele standard EPYC 7003 pentru a procesa cantitățile masive de date necesare cerințelor dumneavoastră de calcul în timp ce utilizați soluțiile software de simulare existente. Sarcinile tehnice funcționează mai bine cu un server alimentat EPYC 7373X capabil să efectueze cu până la 66% mai multe lucrări de simulare EDA RTL pe zi decât un server alimentat EPYC 73F3 cu același număr de nuclee.

Dan McNamara, SVP și GM Server Business Unit, prezintă procesoarele AMD EPYC™ cu tehnologia AMD 3D V-Cache™.

 

 

Acceleratorul din seria AMD INSTINCT™ MI200

Cel mai rapid accelerator HPC și AI din lume

Era exascale este aici. Puterea de calcul imensă, împreună cu fuziunea HPC și AI, le permite cercetătorilor și oamenilor de știință să abordeze cele mai presante provocări de la schimbările climatice la cercetarea vaccinurilor. Cu acceleratoarele AMD Instinct™ MI200 și cu ecosistemul software ROCm™ 5.0, inovatorii pot profita de puterea celor mai puternice GPU pentru centre de date HPC și AI din lume pentru a accelera timpul necesar pentru știință și descoperiri. Bazate pe arhitectura AMD CDNA™ din a doua generație, acceleratoarele AMD Instinct™ MI200 oferă un salt cuantic în performanță HPC și AI față de GPU-urile pentru centre de date din prezent. Cu un avantaj de până la 4 ori mai mare în ceea ce privește performanța HPC în comparație cu GPU-urile competitive, acceleratorul MI200 este primul GPU pentru centre de date care oferă 383 teraflopi de performanță teoretică FP16 cu precizie mixtă pentru învățare profundă, oferind utilizatorilor o platformă puternică pentru a alimenta convergența dintre HPC și AI.

Inovații ce asigură performanța

Inovațiile AMD în materie de arhitectură, ambalare și integrare depășesc limitele calculului prin unificarea celor mai importante procesoare din centrul de date, CPU-ul și acceleratorul GPU. Cu module GPU multi-chip, primele din industrie, împreună cu arhitectura AMD Infinity din a treia generație, AMD oferă performanță, eficiență și randament maxim pentru HPC și AI, utilizând procesoarele AMD EPYC™ și acceleratoarele AMD Instinct™ MI200.

Contactați reprezentanții ASBIS pentru a obține mai multe detalii.