Intel introduce pentru prima dată în familia NUC procesoarele desktop cu sockeți pentru familia NUC

Intel NUC 12 Extreme aduce arhitectura hibridă de performanță în factorul de formă NUC

Intel a anunțat Intel® NUC 12 Extreme (nume de cod Dragon Canyon) și Intel® NUC 12 Extreme Compute Element (nume de cod Eden Bay), un kit de PC-uri desktop extrem de modulare, proiectat pentru a oferi performanțe fenomenale pentru jocuri și de creare de conținut. Cu cele mai recente procesoare desktop Intel Core de generația a 12-a, capacitate pentru plăci grafice discrete de 12 inchi și o gamă completă de porturi I/O, inclusiv Thunderbolt™ 4, Intel NUC 12 Extreme oferă performanțe excepționale și caracteristici de care au nevoie jucătorii pasionați și creatorii profesioniști într-un factor de formă compact și modular.

Intel NUC 12 Extreme aduce pentru prima dată în linia NUC noua arhitectură hibridă de performanță de la Intel și o placă de bază cu sockeți. Pentru cei care își doresc un sistem puternic, cu o amprentă redusă și mai multă versatilitate ca niciodată, kitul Intel NUC 12 Extreme este o opțiune excepțională.

Caracteristici importante

Cel mai puternic Intel NUC de până acum include noi caracteristici, cum ar fi arhitectura hibridă de performanță și accesul la interfețe PCIe mai rapide, care accelerează timpii de încărcare, toate acestea într-o amprentă care poate încăpea pe orice birou.

Construit cu gândul la flexibilitate, elementul modular Intel NUC 12 Extreme Compute Element oferă jucătorilor pasionați și creatorilor entuziaști posibilitatea de a-și crea propriile modele cu factor de formă mic, oferindu-le utilizatorilor opțiunea de a fi creativi și de a configura amprenta sistemului după bunul plac.

 

 

Despre performanța excepțională și amprenta mica

NUC 12 Extreme oferă viteze revoluționare cu un procesor Intel® Core™ i9 de până la a 12-a generație, cu opt nuclee de performanță (P-cores) și opt nuclee eficiente (E-cores), 24 de fire și turbo boost de până la 5,1 GHz frecventa maxima.

Caracteristicile suplimentare includ:

  • Grafică Intel® UHD 770 (32EU)
  • Suport pentru până la 64 GB SODIMM-uri DDR4-3200 MHz dual-channel DDR4-3200 MHz
  • Suport pentru plăci grafice PCIe Gen5 x16
  • Compatibilitate retroactivă cu dispozitivele PCIe Gen4 și Gen3
  • Suport pentru până la trei unități SSD PCIe Gen4 M.2
  • Două porturi Thunderbolt 4, Intel® Wi-Fi 6E AX211, un port Ethernet standard de 10Gbps; și un port Ethernet suplimentar de 2,5Gbps pe SKU-urile cu procesor Intel Corei9.

  Disponibilitate

Intel NUC 12 Extreme va fi disponibil începând cu al doilea trimestru al anului 2022, iar alte modele vor fi lansate pe parcursul anului.