D-Link patrunde pe piata 3G prin lansarea gamei complete de dispozitive compatibile 3G

D-Link patrunde pe piata 3G prin lansarea gamei complete de dispozitive compatibile 3G

        CUMPARATI



Noua familie de produse 3G de la D-Link este compusa din routere 3G si stick-uri 3G pe USB; poate fi utilizata atat acasa cat si în mediul de afaceri.

D-Link raspunde solicitarilor tot mai crescute privind accesul la Internet oricand, din orice locatie, si anunta ca în 2010 va lansa o gama extinsa de produse 3G, iar aceasta noua familie de produse va permite functionalitati wireless avansate si mobilitate:
 

  • Routerul 3G HSDPA myPocket™ DIR-457, ideal pentru acces internet mobil, este un router mobil, de dimensiuni reduse (de “buzunar”) ce ofera viteze de download de pana la 3,6 Mbps;
  • Adaptoare USB 3G HSDPA DWM-152 / HSUPA DWM-156, care se ataseaza unui computer si permit conectarea la retelele mobile broadband 3G pentru transfer de date, stream media sau trimitere de SMS-uri.
  • Router Wireless 3G DIR-412, ideal pentru acces mobil Internet, este un router compact 3G ce poate fi folosit acasa pe un serviciu broadband deja existent sau chiar în locatii unde nu exista deocamdata acces broadband, cum ar fi apartamentul dvs. de vacanta.
  • Routerul HSDPA 3,5G Mobile Communication DIR-455, proiectat special pentru business în locuri unde accesul Internet conventional nu este posibil, sau ca si back up eficient în cazul în care cade reteaua existenta.