Fujitsu Day Romania – IT Reshaping Business, 14 iunie 2012

      CUMPARA ONLINE

Produse Fujitsu din ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop

IT Reshaping Business

INVITATIE:
Fujitsu Day Romania – 14 iunie

Fujitsu Technology Solutions s-a pregatit pentru remodelarea viitorului IT cu tehnologii si solutii care ofera rezolvari noilor provocari cu care se confrunta companiile, intr-un mediu economic in continua schimbare.
Fujitsu Romania va da intalnire cu inovatiile viitorului, pe 14 Iunie, la Fujitsu Day – punctul de intalnire perfect intre inovatiile tehnologice si dumneavoastra, utilizatorii si beneficiarii acestora, in cadrul unui eveniment efervescent care isi doreste sa va prezinte un nou mod de a gandi IT-ul ca forta dinamica a business-ului.

Agenda evenimentului

Ora 10.00  Keynote speakers (plen):

  • Stefan Kero, Managing Director al Fujitsu Romania va da start evenimentului cu un cuvant de deschidere.
  • Invitatul special este Dr. Joseph Reger, Chief Technology Officer al Fujitsu Technology Solutions, Central Europe Middle East and Africa. Cu o expertiza de necontestat in industrie, Dr. Joseph Reger va prezenta strategia prin care IT-ul trebuie sa devina forta care restrucureaza business-ul, in cadrul prezentarii: Reshaping IT as the driving force for Reshaping Business
  • Susanne Brugelmann, Senior Product Marketing Manager, conduce si promoveaza conceptele de Sustenabilitate si Green IT in cadrul Fujitsu Global Sustainability Community. In prezentarea ei ne va arata cum constientizarea problemelor de mediu duce la cele mai spectaculoase descoperiri si  inovatii in domeniul tehnologiei IT&C.

Ora 11.30  Expozitie si demo session (zona expozitionala):

In cadrul evenimentului va exista o zona de expozitie cu cele mai noi tehnologii, produse si solutii prezentate de Fujitsu si partenerii de alianta strategica.  Veti avea ocazia sa testati noile generatii Lifebook, Primergy, solutiile de stocare Eternus, dar si noua tableta Stylistic.

  • Sesiunile demonstrative vor cuprinde:
    Virtual Desktop Infrastructure – Zero Client, Primergy, Eternus DX
    Secure PRIMERGY server management with ServerView si multe altele.

Ora 13.00  Breakout session (sectiuni):

Prezentarile si dezbaterile se vor imparti pe trei sectiuni:

  • Reshaping the Datacenter in cadrul acestei sectiuni veti face cunostinta cu noile posibilitati de scalabilitate, noile generatii de servere, dar si cu beneficiile unei infrastructuri dinamice devenita realitate. 
  • Reshaping the Workplace va ofera ocazia sa faceti cunostinta cu cele mai noi produse, lansate in premiera in Romania: Stylistic si noua generatie de Lifebook, Zero Client si virtualizare
  • Fujitsu Cloud va va conduce de la virtualizare la cloud, aratandu-va cele mai noi solutii de cloud adaptate fiecarui tip de business.
  • Fiecare sectiune va dispune de o parte de discutii libere. Expertii vor raspunde intrebarilor dumneavoastra. Nu vor lipsi schimburile interactive de idei si demonstratiile.

Ora 17.00   Keynote speakers (plen):

Pentru a iesi putin din zona IT, dar fara sa ne indepartam de zona de business, ne vom reuni in plen pentru o prezentare non-conformista:

  • Reshaping the Mind va propune o experienta iesita din comun, avand ca invitat special pe Andy Szekely, care ne va face o demonstratie despre cum putem depasi barierele mintii, reorganizand si optimizand structurile mentale pentru performante de exceptie.

Ora 18.00   Cocktail:

Seara va continua cu un cocktail oferit de Fujitsu si partenerii sai de alianta strategica, pentru un moment de relaxare binemeritata – o ocazie binevenita de initia contacte, a schimba idei si experiente, a pune bazele unor colaborari de succes. Dintre momentele serii mentionam:

  • Cafe Concert – oferit de Cvartetul Bella Musica 
  • Degustare de vin
  • Spectacolul Paris, Mon Amour – teatru, muzica, dans si acrobatie, un spectacol complex care va va incanta toate simturile, alaturi de un pahar de sampanie si caviar.

Fujitsu Day va ofera ocazia sa pasiti intr-o lume a viitorului, sa beneficiati de varietatea de demonstratii live, prezentari, discutii cu expertii, sa calatoriti in acea zona a mintii in care nu exista bariere si sa incheiati seara delectandu-va cu un program artistic spectaculos, socializare si buna dispozitie. Inspirati-va din acest program complex si oferiti-va o experienta memorabila care va remodela modul de a gandi IT-ul, structurile mentale si business-ul.

Adresa evenimentului: Palatul Bragadiru, Calea Rahovei 147-153, Bucuresti
Data: 14 iunie 2012, intre orele 10.00 – 22.00

Agenda detaliata a evenimentului poate fi descarcata de aici <<

Pentru a confirma participarea, va rugam sa transmiteti un email la adresa andreea.paun@medienholding.ro   mentionand numele, functia si compania.