Sistemele NVIDIA DGX și NVIDIA disponibile pe scară largă de la Dell

Producătorii globali de computere oferă rezultate revoluționare MLPerf cu NVIDIA AI

Partenerii NVIDIA furnizează sisteme accelerate prin GPU care antrenează modele AI mai rapid decât oricine de pe planetă, conform ultimelor rezultate MLPerf publicate astăzi.

Șapte companii pun cel puțin o duzină de sisteme disponibile comercial, majoritatea certificate NVIDIA, la încercare în reperele din industrie. Dell, Fujitsu, GIGABYTE, Inspur, Lenovo, Nettrix și Supermicro s-au alăturat NVIDIA pentru a demonstra rezultatele liderului industriei în formarea rețelelor neuronale cu GPU-urile NVIDIA A100 Tensor Core.

În comparație cu scorurile de anul trecut, s-au obținut performanțe de până la 3,5 ori mai mari. Pentru slujbele masive și solicitante, s-au obținut resurse dintr-un record de 4.096 GPU-uri, mai mult decât orice altă prezentare.

  Sursă>>

ASBIS Enterprises Plc. oferă soluții de la liderii din industria IT precum SupermicroGIGABYTE, Inspur și alții. Echipa ASBIS VAD calificată de specialiști tehnici și manageri de vânzări este pregătită să sprijine integratorii de sisteme, revânzătorii cu valoare adăugată, furnizorii de servicii cloud și centrele de date din regiunea EMEA în selectarea soluției optime pentru nevoile lor în creștere.

 Pentru mai multe informatii puteti sa ne scrieti la sales@asbis.ro