SAPPHIRE Technology a introdus o noua placă grafică in seria HD 7000 - SAPPHIRE HD 7870 XT cu Boost. Ca şi celelalte plăci din serie

SAPPHIRE lansează HD 7870 XT cu Boost

SAPPHIRE HD 7870 XT cu Boost este o îmbunătăţire considerabilă adusă seriei. Este bazată pe arhitectura Tahiti de la AMD, cu o memorie de 256-bit, 1280 procesoare de flux şi 80 unităţi de textură, spre deosebire de seria precedentă HD 7800 ce utilizeaza arhitectura Pitcairn. Configurată cu 2GB de memorie GDDR5 la frecvenţe de 1500 MHz (6GHz efectivi) SAPPHIRE HD 7870 XT oferă un clock de 925MHz a cărei frecvenţă creşte în mod dinamic până la 975MHz cu PowerTune Boost, funcţia de performanţă pentru jocuri.

Noul model beneficiază de cooler-ul Dual-X, cu conducte de răcire gradate şi două ventilatoare tip turbină cu rulmenţi special concepuţi anti-praf pentru o răcire eficientă şi operare silenţioasă. Configuraţia de ieşiri este Dual Link DVI-I (cu suport VGA şi dongle inclus), HDMI şi două porturi mini-DisplayPort, ce permit conectarea la o gamă variată de monitoare. Placa mai oferă suport pentru tehnologia multi-monitor SLS, Eyefinity.

Pentru entuziastii care caută maximizarea performanţelor, o nouă versiune  TriXX se poate descărca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului GPU precum şi al clock-urilor core si memory, timp ȋn care temperatura este afişată constant. Controlul de viteză pentru ventilator este manual, precum şi profilele fan create de către utilizator şi abilitatea de a salva până la patru setări de performanţă diferite.

Seria HD 7000 este a treia generaţie a soluţiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafică AMD- anterior ATI. SAPPHIRE HD 7950 este pregatită pentru DirectX 11.1 şi noul sistem de operare Windows 8 cât şi pentru oferirea tuturor funcţiilor ale actualului DirectX 11 precum DirectCompute11 şi comunicaţii multi threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazdă este optimizată prin implementarea celei mai recente interfeţe PCI-Express Gen3.0, iar multiple plăci pot fi utilizate pentru a imbunătăţi performanţa ȋn modul CrossFireX pe o placă de bază corespunzătoare.

Specificaţiile HDMI au crescut de asemenea ȋn seria HD 7000. HDMI-ul rapid 1.4a suportă 3D Stereoscopic cu rate de frame imbunatatite de 60Hz per eye – 120Hz in total. Este de asemenea pregatită pentru noua generaţie de display-uri 4K ce pot fi acţionate de la o singură intrare de mare viteză de 3GHz HDMI 1.4a sau DisplayPort 1.2 HBR2.

APP Acceleration este numele oferit performanţei imbunătătţite a unei game largi de aplicaţii utilizând capabilităţile de procesare stream şi funcţiile specifice hardware ale arhitecturii grafice. HD 7000 a fost optimizată pentru acest tip de sarcină. Aplicaţiile tipice includ codarea şi decodarea Video, compresie şi multiplexing pentru distribuţia media, gaming sau conferinţe video. APP Acceleration poate de asemenea imbunătăţi sarcinile cotidiene precum Internet browsing, aplicaţiile Office şi compresia fisierelor cu suport software.

Toate marcile inregistrate.
Pentru mai multe detalii vizitati www.sapphiretech.com
Cumpara produse Sapphire din ASBIS B2B e-shop