În aprilie 2019

Tehnologia Intel Optane și Tehnologia Intel QLC NAND Technology într-un singur produs

Ce este nou: Intel a dezvăluit detalii despre memoria H10 Intel® Optane ™ cu stocare solid-state – un dispozitiv inovator, care combină capacitatea de reacție superioară a tehnologiei Intel Optane cu capacitatea de stocare a Intel® Quad Level Cell (QLC), tehnologia 3D NAND într-un singur dispozitiv  M.2.

Memoria Intel Optane H10 cu capacitate de stocare solidă oferă o combinație unică între tehnologiile Intel Optane și Intel QLC 3D NAND – exemplificând abordarea noastră disruptivă a memoriei și a spațiului de stocare pentru un plus de putere ce poate fi oferită doar de platformele conectate Intel a declarant Rob Crooke, vicepreședinte senior Intel și director general al Grupului de soluții de memorie non-volatile.

De ce este important: combinarea tehnologiei Intel Optane cu tehnologia Intel QLC 3D NAND pe un singur modul M.2 permite extinderea memoriei Intel Optane în notebook-uri subțiri și ușoare și desktopuri – cum ar fi PC-urile all-in-one sau mini PC-urile. De asemenea, noul produs oferă un nivel mai ridicat de performanță care nu este îndeplinit astăzi de noile SSD-uri NAND 3D NAND (TLC) 3D și elimină necesitatea unui dispozitiv secundar de stocare.

Ce este diferit la acest produs: faptul că Intel este lider în infrastructura și proiectarea computerelor permite companiei să utilizeze în întregime (software, chipset, procesor, memorie și stocare) și să ofere clientului o platforma completă. Combinația dintre accelerarea de mare viteză și capacitatea mare de stocare SSD pe o singură unitate va aduce beneficii utilizatorilor de calculatoare de zi cu zi, indiferent dacă folosesc sistemele lor pentru a crea, a se juca sau a lucra. Comparat cu un sistem standalone al TLC 3D NAND SSD, memoria Intel Optane H10 cu stocare solidă permite atât acces mai rapid la aplicațiile și fișierele utilizate frecvent, cât și o mai bună reacție cu activitatea de fundal. A 8-a generație de Platforme mobile Intel® Core™ Seria U cu memoria Optane H10 va fi disponibilă prin intermediul producătorilor OEM importanți începând cu acest trimestru. Cu aceste platforme, utilizatorii de zi cu zi vor putea:

  • Să deschidă documente de 2 ori mai rapid în modul multitasking
  • Să deschidă jocuri cu 60% mai rapid în modul multitasking
  • Să deschidă fișiere media cu 90% mai repede în modul multitasking

SSD-urile cu memorie Intel Optane sunt cele mai rapide în comparație cu SSD-urile NAND utilizate în mod obișnuit de majoritatea clienților. Platformele Intel cu memorie Intel Optane se adaptează la activitățile de zi cu zi pentru a optimiza performanța aplicațiilor utilizate frecvent. Cu oferte de până la 1TB de memorie totală, memoria Intel Optane H10 oferă capacitatea de care au nevoie utilizatorii pentru aplicațiile și fișierele utilizate în prezent sau pe care le vor utiliza in viitor. Memoria Intel Optane H10 are următoarele capacități: 16 GB (memorie Intel Optane) + 256 GB (spațiu de stocare), 32 GB (memorie Intel Optane) + 512 GB (stocare), și memorie de 32 GB (memorie Intel Optane) + memorie de 1 TB.

Când și unde puteți să-l obțineți: Pe lângă primele sisteme care sunt puse la dispoziție prin intermediul producătorilor de echipamente originale (inclusiv Dell*, HP*, ASUS*, Acer* și altele), acesta va fi disponibil și la Best Buy* și Costco*.
Consultați pagina produsului Intel Optane pentru mai multe informații.