De Crăciun, Kaspersky Lab nu oferă doar cea mai bună protecţie, ci şi cele mai bune preţuri

 

        CUMPARATI

Bucureşti, 22 noiembrie 2010 – Kaspersky Lab România anunţă, sub sloganul „Tu meriţi cea mai bună protecţie. Noi ţi-o oferim la cel mai bun preţ” oferte speciale la soluţiile de securitate destinate utilizatorilor individuali, în perioada 22 noiembrie – 31 decembrie. Astfel, Kaspersky Anti-Virus 2011 va putea fi achiziţionat cu 99.99 RON, Kaspersky Internet Security 2011 cu 149.99 RON, iar Kaspersky PURE va fi disponibil la 199.99 RON, licenţele fiind valabile pentru 1 utilizator, timp de 1 an. De asemenea, licenţele pentru 3 şi 5 utilizatori vor avea şi ele preţuri speciale. 

„Când vine vorba despre securitatea informatică, nu este indicat să facem compromisuri, deoarece intimitatea online şi datele personale stocate pe computer sau publicate pe diverse reţele sociale sunt la fel de valoroase ca orice alt bun material”, spune Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria. „Cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, Kaspersky Lab oferă utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de protecţie informatică superioară la cele mai bune preţuri de pe piaţa soluţiilor de securitate informatică, în funcţie de nevoile fiecăruia dintre ei”, completează Cimpoeşu.

Kaspersky Anti-Virus 2011 şi Kaspersky Internet Security 2011 sunt cele mai noi produse Kaspersky Lab, lansate recent şi în România, care protejează utilizatorii în timpul navigării online, izolează orice resurse Internet potenţial periculoase şi oferă un mediu de lucru digital curat, sigur şi fără ameninţări sau intruziuni nedorite. Toate acestea sunt realizate fără a limita gama de activităţi pe care utilizatorii le au la dispoziţie. Din contră, soluţiile asigură protecţie pentru toate tipurile de date şi comunicaţii şi nu necesită intervenţii constante din partea utilizatorilor pentru a putea funcţiona eficient.

Kaspersky PURE este o suită de securitate integrată, care oferă protecţie completă utilizatorilor individuali şi reţelelor de mici dimensiuni. Noul produs combină protecţia împotriva tuturor categoriilor de malware răspândite pe Internet cu opţiuni avansate de securitate, precum control parental avansat, backup şi criptare de fişiere, un sistem de management al parolelor, dar şi posibilitatea de a administra întreaga reţea şi modifica setările de securitate de la orice computer conectat local.

Kaspersky PURE conţine toate opţiunile şi funcţiile întâlnite în Kaspersky Anti-Virus şi Kaspersky Internet Security, inclusiv cunoscuta tehnologie „Sandbox” care permite executarea aplicaţiilor suspecte într-un mediu virtual securizat înainte ca ele să afecteze sistemul de operare, fiind conceptul unei suite de securitate autentice, complete şi «curate», care protejează viaţa digitală a utilizatorilor în faţa oricăror tipuri de ameninţări informatice.

Pentru mai multe detalii referitoare la promoţia Kaspersky Lab de Crăciun consultaţi:

www.kaspersky.ro/Craciun

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com şi www.secureviewmag.com.