Kaspersky Lab pregăteşte un produs compatibil cu VMware vShield, dedicat securităţii serverelor virtuale de date

        CUMPARATI

 

Kaspersky Lab, lider în furnizarea de soluţii pentru managementul securităţii informatice, anunţă o nouă suită de securitate dedicată VMware vShield Endpoint, care va fi disponibilă la sfârşitul acestui an. Noua soluţie Kaspersky Lab pentru VMware vShield Endpoint va oferi maşinilor virtuale protecţie completă în faţa celor mai noi tipuri de ameninţări informatice, fără a compromite viteza şi performanţa sistemului.

VMware vShield Endpoint simplifică şi accelerează procesele anti-malware, îmbunătăţeşte performanţa şi oferă protecţie completă, prin eliminarea nevoii de a instala soluţii de securitate dedicate pentru fiecare maşină virtuală. În plus, VMware vShield Endpoint optimizează utilizarea resurselor prin direcţionarea proceselor antivirus către o singură maşină virtuală de securitate, oferită de Kaspersky Lab.

În 2010, experţii Kaspersky Lab au adunat peste 26 de milioane de mostre malware unice care ţinteau business-urile de toate mărimile. Companiile se lovesc frecvent de astfel de ameninţări informatice, iar majoritatea nu dispun de resursele necesare pentru a-şi asigura o infrastructură internă eficientă, capabilă să asigure un mediu de lucru sigur.

„Este un lucru extraordinar faptul că toţi clienţii noştri comuni se vor bucura de suportul pe care Kaspersky Lab îl oferă VMware vShield”, spune Nikolay Grebennikov, Chief Technology Officer la Kaspersky Lab. „Companiile vor reuşi acum să beneficieze de un set de tehnologii anti-malware de top pentru mediile de lucru virtuale şi infrastructuri IT eterogene, la niveluri de performanţă şi investiţie compatibile nevoilor de business pe care le au”, completează Grebennikov.

„Ca lider în furnizarea suitelor de securitate endpoint de înaltă performanţă, VMware lucrează alături de Kaspersky Lab pentru a proteja companiile de numărul tot mai ridicat al ameninţărilor informatice din mediul virtual”, declară Parag Patel, Vice President, Global Strategic Alliances la Vmware. „Această colaborare dintre noi şi Kaspersky Lab ne va ajuta să oferim o soluţie integrată, care va proteja şi optimiza performanţa clienţilor ambelor companii”, a încheiat acesta.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.