Logic3 a selectat ASBIS Group pentru distributia colectiei audio in 29 tari ale regiunii EMEA

ASBIS Group a fost ales ca Distribuitor al colectiei audio de inalta performanta  de Casti si Dock-uri pentru Boxe Ferrari By Logic3 pentru 29 de tari din regiunea EMEA

Logic3 a anuntat astazi ca a ales ASBIS Group sa distribuie colectia Ferrari by Logic3  in Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia & Herzegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Republica Ceha, Estonia, Georgia, Ungaria, Kazakhstan, Kosovo, Khirghistan, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Tadjikistan, Turkmenistan, Ucraina si Uzbekistan. Gama extinsa de casti si dock-uri pentru boxe celebreaza excelenta si viziunea Ferrari, atat in cursele auto cat si in cele de motorsport, remarcandu-se prin performante audio superioare si design remarcabil.

Prezentate cu mare succes la CES 2012 si castigatoare a premiului pentru design la iLounge Best of Show, colaborarea exclusiva dintre Logic3 si Ferrari demonstreaza pasiunea si dorinta indelungata a companiei de a aduce pe piata cele mai bune produse audio.

ASBIS Group va oferi consumatorilor prin intermediul retailerilor premium din 29 tari ale regiunii EMEA produsele Ferrari by Logic3 in urmatoarele saptamani.
 

Gama Ferrari by Logic3 cuprinde 2 colectii diferite:

  • Colectia Scuderia Ferrari  este inspirata de inovatia tehnologica, spiritul de competitie si pasiunea pentru viteza ce caracterizeaza echipa de F1. Designul fiecarui produs este inspirat de cel al masinilor Ferrari, atat de iubit si usor de recunoscut in lumea-ntreaga. Aceasta colectie poarta amprenta exclusiva Scuderia Ferrari, demonstrand astfel pasiunea comuna pentru tehnologie si performanta.
  • Colectia Ferrari Cavallino  este influentata de experienta de conducere a  masinilor Ferrari GT. Materiale si texturi premium combinate cu finisaje superioare de lux .O gama ce ilustreaza finetea si excelenta, atributele marcii ‘Cavallino Rampante’ (Prancing Horse).

Ashvin Patel, CEO, Ferrari by Logic3, a declarat: “Suntem incantati ca am ales ASBIS ca si distribuitor al colectiei  Ferrari by Logic3. ASBIS a demonstrat o buna cunoastere a pietei si abilitatea de a construi si mentine valorile si misiunea brandului nostru.

Marek Horyl, COO, ASBISC Enterprises PLC, a declarat: “De-abia asteptam sa incepem efectiv lucrul si sa oferim clientilor nostri produsele audio de exceptie ale colectiei Ferrari by Logic3. Ferrari by Logic3 poate conta pe expertiza, profesionalismul si credibilitatea noastra de care am dat dovada in activitatile de marketing si vanzari.

Logic3 a lucrat pentru aceasta noua gama de echipamente audio cu cei mai respectati designeri din domeniul audio, reusind astfel sa creeze o colectie unica de produse audio care aduce la viata valorile si patrimoniul Ferrari. Echipa Ferrari a fost implicata de-a lungul intregului proces de realizare a acestor produse, avand grija ca stilul si designul si personalitatea brandului sa se regaseasca in fiecare produs.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ferrari-by-logic3.com.

About ASBIS
ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASBIS) are sediul in Cipru si este este unul dintre cei mai mari furnizori de produse IT apartinand unora dintre cele mai cunoscute branduri: Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Apple, Dell, Toshiba, Acer, Lenovo si Hitachi. Compania are sucursale in 29 tari, mai mult de 1,240 angajati si 26,000 clienti activi in peste 85 de tari, si a avut in 2011 o cifra de afaceri de 1,48 miliarde USD. Pentru detalii, vizitati site-ul companiei:
www.asbis.com.