Prestigio anunta noul Prestigio MultiPad 9.7 Ultra

BUY ONLINE

 Prestigio Multipad Ultra

 

Limassol. Prestigio, producator recunoscut la nivel international de GPS-uri, Tablete PC, eBook Readere, desktop-uri PC, periferice si accesorii, unul din brandurile top 5 de Tablete PC din tarile CEE a anuntat astazi disponibilitatea noului Prestigio MultiPad 9.7 Ultra

Prestigio MultliPad 9.7 Ultra (PMP5197D) este al doilea model de 9.7 inci din familia MultiPad. Ca si predecesroul sau MultiPad 9.7 PRO, unul dintre cele mai bine vandute modele, noul MultiPad 9.7 Ultra dispunde de un ecran de inalta calitate de  IPS 9.7-inci LED-Backlit IPS cu o rezolutie de 1024*768 si un unghi de vizualizare generos de 178 de grade, oferind o experienta vie si clara de vizualizare pentru jocuri, fotografii, carti, reviste, filme sau pagini web.

Dispozitivul se bazeaza pe un process super performant ARM Cortex-A8 CPU, un codec video multi-format HD si un accelerator grafic 3D. Functionarea excelenta a procesorului este sustinuta de o memorie de 1GB DDR3 RAM si de 16GB de memorie interna, ce poate fi extinsa pana la 32GB cu ajutorul unui card SD!

MultiPad 9.7 Ultra vine cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich si multe aplicatii atent selectionate, inclusiv jocuri, video player, mail, $10 worth Office Suite Pro si o aplicatie speciala pentru citit, eReader Prestigio, oferindu-va astfel o experienta unica de utilizare si acces la peste 230,000 de eBook-uri gratis si contra cost in 20 limbi. Google Play este, de asemenea, preinstalat.

Toate actualizarile se fac prin intermediul unui modul WIFI (802.11 b|g|n). Si pentru o mobilitate maxima, bateria Lithium Polymer are o capacitate de 7,000 mAh si este controlata de Power Management Unit.

Dispozitivul suporta cele mai multe formate audio si video si, datorita portului HDMI informatiile pot fi afisate pe un monitor extern sau TV. Noul MultiPad dispune de doua camera web, una pe partea din fata si una pe partea din spate, ambele cu o rezolutie de 2.0 Mpx. Multipad 9.7 Ultra are un design super slim si elegant de calitate superioara si este disponibil in 2 variante de culori: gri carbune si negru cu rama rosiatica. Dispozitivul vine insotit de o husa de piele eleganta si dispune de o garantie internationala de 2 ani.