SAPPHIRE HD 4870 TOXIC are acum 1GB

 

 

 

 

 

SAPPHIRE HD 4870 1GB TOXIC Edition este echipată cu apreciatul sistem de răcire  Vapor-X, implementarea SAPPHIRE pentru tehnologia Vapor Chamber Technology (VCT), folosită pentru prima dată de către SAPPHIRE acum mai mult de un an în seriile sale de plăci grafice high-end ATOMIC şi TOXIC. Pentru acest nou model, sistemul de răcire Vapor-X este folosit pentru răcirea eficientă a zonelor de procesare. Astfel, căldura degajată de GPU, memorie şi alte componente este degajată de camera de vapori prin intermediul a trei heatpipe-uri şi radiatoare răcite cu ajutorul unui ventilator cu turaţie reglabilă în funcţie de temperatură. Această soluţie hibridă oferă un randament mai bun şi un zgomot de funcţionare redus faţă de soluţiile implementate de competitori.

SAPPHIRE HD 4870 TOXIC edition este pre-overclock-ată pentru a oferi o experienţă de înaltă calitate pentru grafică şi jocuri imediat ce a fost despachetată, soluţia avansată de răcire venind în întâmpinarea entuziaştilor care vor putea îmbunătăţi şi mai mult performanţele.

SAPPHIRE HD 4870 TOXIC deţine 1GB de memorie foarte performantă GDDR5, la o frecvenţă de 1000MHz (4Gbps efectivi), iar GPU-ul este pre-overclock-at la 780MHz. Datorită suportului pentru tehnologia AMD CrossFireX, cei doi conectori plasaţi pe fiecare placă permit folosirea mai multor plăci grafice pe o singură placă de bază compatibilă CrossFireX.

Toate plăcile grafice SAPPHIRE din seria HD 4000 integrează ultima tehnologie ATI Avivo™ HD Technology pentru un afişaj video îmbunătăţit şi deţine o a doua generaţie de UVD (Unified Video decoder) pentru decodare hardware accelerată a conţinutului Blu-ray™ şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1 şi H.264, cât şi pentru fişierele mpeg, reducând încărcarea procesorului la minimum. Adaptorul HDMI dedicat oferă suport pentru sunet surround 7.1 şi permite transmiterea simultană a semnalului video şi a celui audio printr-un singur cablu spre display-uri compatibile HDMI.

Plăcile grafice SAPPHIRE din seria HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™  Premium şi sunt suportate de suita software ATI Catalyst™, asigurând clienţilor acces facil şi continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi funcţii noi. Suportul DirectX 10.1 oferă dezvoltatorilor acces la tehnici avansate de programare şi la noi efecte de lumină.

 

Specificaţiile complete şi fotografii ale produselor sunt disponibile la www.sapphiretech.com

 

    Cumpara placi video Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B