NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă în switch-ul NVIDIA Quantum-2

NVIDIA a anunțat NVIDIA Quantum-2, următoarea generație a platformei sale de rețea InfiniBand

NVIDIA a anunțat NVIDIA Quantum-2, următoarea generație a platformei sale de rețea InfiniBand, ce oferă performanța extremă, accesibilitatea largă și securitatea puternică de care au nevoie furnizorii de cloud computing și centrele de supercalculatoare.

Cea mai avansată platformă de rețea end-to-end construită vreodată, NVIDIA Quantum-2 este o platformă de rețea InfiniBand de 400 Gbps care constă în switch-ul NVIDIA Quantum-2, adaptorul de rețea ConnectX-7® , unitatea de procesare a datelor (DPU) BlueField-3® și tot software-ul ce suportă noua arhitectură.

 

NVIDIA Quantum-2 include caracteristici cheie necesare pentru sarcini de lucru solicitante ce rulează în ambele domenii. Cu 400 Gbps, NVIDIA Quantum-2 InfiniBand dublează viteza de rețea și triplează numărul de porturi de rețea. Aceasta accelerează performanța de 3 ori și reduce de 6 ori nevoia de switch-uri de tip "fabric" pentru centrele de date, reducând în același timp consumul de energie și spațiul din centrele de date cu 7 procente fiecare.