Prestigio lansează PC-uri hibride cu ecran LCD şi cerinţe reduse de spaţiu, pentru birou şi pentru acasă

Prestigio Europe spol. s r.o. a început livrările de PC-uri LCD, dispozitive hibride de înaltă tehnologie care combină un ecran LCD de 17”-19” şi un computer personal integrat, deplin funcţional. Produsele vor fi disponibile în magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord. 

Prestigio LCD PC este proiectat cu un singur scop – să fie cea mai eficientă soluţie pentru birou de pe piaţă. Acest PC multifuncţional este bazat pe o platformă mobilă avansată. Beneficiile aduse de tehnologia “Mobile on Desktop” sunt considerabile – operare silenţioasă şi fiabilă, mult spaţiu eliberat pe birou, configuraţii flexibile, performanţe echilibrate. Totuşi, cel mai important avantaj al liniei Prestigio LCD PC este Costul Total imbatabil de Achiziţionare (TCO). 

Noile dispozitive sunt proiectate în primul rând pentru birouri mici şi medii şi pentru camere de locuit unde un PC tradiţional în format desktop nu ar avea loc suficient sau nu ar fi în armonie cu designul interior. 

Putere desktop într-un design cu cerinţe reduse de spaţiu
Linia multifuncţională ultramodernă LCD PC de la Prestigio oferă performanţe superioare fără a vă supraîncărca biroul. Aceste produse vă oferă toate beneficiile unui desktop fără să fie nevoie să renunţaţi la spaţiu valoros în favoarea unor monitoare incomode şi unităţi centrale. Locul ocupat de aceste sisteme este doar atât de mare încât să asigure operarea în siguranţă. Aceste dispozitive unice reprezintă următoarea etapă logică în evoluţia PC-ului desktop. Ele oferă toată puterea unui desktop deplin funcţional într-un design cu cerinţe reduse de spaţiu, fără a sacrifica capacităţile şi dotările specifice pentru desktop. 

Design “ecologic”
Sistemul hibrid multifuncţional necesită mai puţine fire şi cabluri, reducând astfel riscul de electrocutare şi minimizând problemele legate de cabluri. În plus, calculatoarele LCD Prestigio nu emit radiaţiile specifice CRT-urilor şi nici nu au ventilatoare zgomotoase, datorită utilizării ecranelor plate LCD şi a tehnologiei avansate Intel® Mobile-on-Desktop.

Economic şi flexibil 
În afară de faptul că eliberează spaţiu valoros, designul unic, multifuncţional, al liniei Prestigio LCD PC aduce cu sine un alt beneficiu economic important – un cost total de achiziţie redus. În plus, oferta largă de modele – de la un puternic PC multimedia până la un terminal mai simplu – permite produselor din gama LCD PC să facă faţă oricăror cerinţe de performanţă şi, ca urmare, să fie folosite într-o varietate de aplicaţii, de exemplu în birouri, case, unităţi industriale, instituţii de învăţământ, centre ştiinţifice şi de cercetare etc. 

Produsele beneficiază de garanţia internaţională limitată cu durata de 2 ani, oferită de Prestigio.

Dotări şi beneficii:

Computer 2 în 1(monitor LCD şi PC, monobloc)
Ergonomie excelentă
Spaţiu ocupat foarte mic
Monitor LCD de 17” sau 19”
Procesor Intel® Celeron ® M, Intel® Pentium® M, Core Duo®, sau Core Solo®
Până la 2 GB de RAM
Hard disk de până la 750 GB 
DVD/RW cu sistem slot-in
WiFi (opţional)
Mouse Prestigio
Tastatură Prestigio
Smart Stand
Cost total de achiziţionare redus 
Cerinţe reduse de spaţiu, datorită design-ului multifuncţional al acestui PC desktop puternic
Design stilat pentru biroul modern 
Design ecologic – fără cabluri încurcate şi riscuri de electrocutare, fără radiaţii emise de monitoare CRT şi fără ventilatoare zgomotoase
Ofertă largă, pentru a face faţă oricăror cerinţe de performanţă