SAPPHIRE actualizeaza seria HD 7850

CUMPARA

  SAPPHIRE HD 7870 FleX

 

SAPPHIRE Technology a anuntat noi modele de placi grafice din seria HD 7850 bazate pe arhitectura interna GCN (Graphics Core Next) de la AMD.

Primele doua versiuni HD 7850 lansate de SAPPHIRE dispun de 2GB de memorie DDR5. Modelul standard se lanseaza cu frecvente de 860MHz iar memoria prezinta overclocking la 1200MHz (4.8Gb/s efectivi). In acelasi timp SAPPHIRE introduce un model mai performant, SAPPHIRE HD 7850 editie OC, cu frecvente de 920MHz si 1250MHz (5Gb/s efectivi) pentru memorie. La un pret de pornire avantajos si cu performante excelente, cel de-al treilea model din serie este modelul SAPPHIRE HD 7850 1GB care se lanseaza cu o frecventa de 900MHz pentru core si 1200MHz (4.8Gb/s efectivi) pentru memorie.

Toate cele trei modele beneficiaza de dual BIOS si de noua configuratie Dual link DVI-I, Dual link DVI-D, HDMI si Display Port. Noile modele sunt dotate cu tehnologia proprietara Dual-X de la SAPPHIRE – un cooler foarte efficient cu doua ventilatoare ce asigura operare silentioasa in conditii normale de functionare si performante de racire excelente in conditii de sarcina.

Pentru entuziastii care caută maximizarea performanţelor, o nouă versiune a uneltei de overclocking, TriXX se poate descărca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului GPU precum şi al clock-urilor core si memory, timp ȋn care temperatura este afişată constant. Controlul de viteză al ventilatorului este manual, precum şi profilele fan create de către utilizator şi abilitatea de a salva până la patru setări de performanţă diferite.

Lucrul sau gaming-ul pe mai multe monitoare devine tot mai popular, iar seria SAPPHIRE HD 7800 sustine acestea prin functia AMD Eyefinity, acum la a doua generatie. In configuratii cu monitoare multiple, placile din seria HD 7800 pot reda in mod simultan, stream-uri audio ce permit continutului audio sa fie asociat cu diferite aplicatii de pe diferite monitoare.

Specificaţiile HDMI au crescut de asemenea ȋn seria HD 7000. HDMI-ul rapid 1.4a suportă 3D Stereoscopic cu rate de frame imbunatatite de 60Hz per eye- 120Hz in total. Este de asemenea pregatită pentru noua generaţie de display-uri 4K ce pot fi acţionate de la o singură intrare de mare viteză de 3GHz HDMI 1.4a sau DisplayPort 1.2 HBR2.

APP Acceleration este numele oferit performanţei imbunătătţite a unei game largi de aplicaţii utilizând capabilităţile de procesare stream şi funcţiile specifice hardware ale arhitecturii grafice. HD 7000 a fost optimizată pentru acest tip de sarcină. Aplicaţiile tipice includ codarea şi decodarea Video, compresie şi multiplexing pentru distribuţia media, gaming sau conferinţe video. APP Acceleration poate de asemenea imbunătăţi sarcinile cotidiene precum Internet browsing, aplicaţiile Office şi compresia fisierelor cu suport software.

Noile produse din seria SAPPHIRE HD 7850 vor fi disponibile prin intermediul canalului prestabilit SAPPHIRE si prin partenerii etail.

Specificatiile complete sunt disponibile pe site-ul nostru web www.sapphiretech.com