Noile drive-uri WD Red™ optimizate pentru compatibilitate cu sistemele NAS always-on cu 1- 5-staţii

CUMPARATI

 WD Red

Noile drive-uri WD Red™ optimizate pentru compatibilitate cu sistemele NAS always-on cu 1- 5-staţii; oferă cumpărătorilor mai multe alternative personalizate în funcţie de nevoile lor.

WD® (NASDAQ: WDC), un lider industrial în soluţii de stocare, a anunţat lansarea hard drive-urilor WD Red™ NAS, o linie inovativă de hard drive-uri SATA proiectate special pentru sisteme NAS (memorii ataşate reţelei) pentru acasă şi birou cu unul până la cinci staţii. Având compatibilitatea testată cu producători de top de sisteme NAS şi fiind optimizate în ceea ce priveşte puterea şi performanţa, hard drive-urile WD Red sunt livrate în prezent în variantele de capacitate de 3,5-inch 1 TB, 2 TB şi 3 TB.

Gama de produse WD Red este echipată cu tehnologia NASware™ , proiectată pentru a îmbunătăţi fiabilitatea şi performanţa sistemului, pentru a reduce timpii de inactivitate ai clienţilor şi pentru a simplifica procesul de integrare. Această nouă gamă de produse se adresează mediului unic al sistemelor NAS şi cererii în creştere de memorii compatibile, fiabile şi la preţ rezonabil care să reducă costurile totale de deţinere pentru client. Hard drive-urile WD Red sunt de asemenea echipate cu 3D Active Balance Plus, o tehnologie avansată de control al echilibrului, care îmbunătăţeşte semnificativ performanţa şi fiabilitatea globală a drive-ului. Exclusiv pentru clienţii WD Red, WD oferă asistenţă dedicată gratuită de top 24×7 şi o garanţie limitată de trei ani. 

Adăugarea WD Red extinde gama de soluţii hard drive “Power of Choice” oferită de WD clienţilor. WD admite că atât clienţii cât şi aplicaţiile acestora sunt diferite şi aceştia trebuie să aibă posibilitatea de a alege drive-urile care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor specifice de stocare. Cu o paletă distinctivă de culori, soluţiile de stocare “Power of Choice” pot fi identificate uşor şi clar: WD Blue™ (performanţă solidă şi fiabilitate pentru operaţiuni zilnice) WD Green™ (eficient, silenţios, ecologic), WD Black™ (performanţă maximă pentru activităţi ce necesită putere), şi WD Red (sisteme NAS pentru acasă şi birou). Cele patru culori permit selectarea rapidă a celui mai bun drive WD pentru aplicaţiile clientului sau pentru cerinţele de utilizare.

“Pentru piaţa de produse de stocare nivel începător ataşată reţelei se preconizează o creştere de 86,2 procente în perioada 2011-2016 CAGR1,” conform John Rydning, vice-preşedinte cercetări pentru hard drive-uri al IDC. “Noile hard drive-uri WD Red oferă o combinaţie unică de caracteristici de produs şi asistenţă clienţi pentru utilizatorii care doresc să-şi extindă capacitatea soluţiilor lor de stocare ataşate reţelei de nivel începător.”

“Până acum, clienţii au fost nevoiţi să aleagă între a folosi drive-urile serverelor high-end sau desktop pentru sistemele NAS de acasă sau de la birou– niciunul din acestea nefiind eficiente în ceea ce priveşte costurile pentru soluţii de consum sau pe deplin compatibile cu NAS,” a afirmat Melyssa Banda, director senior marketing de produs pentru WD. “WD a văzut această provocare ca o oportunitate perfectă de a proiecta o soluţie mai bună astfel că am dezvoltat drive-urile WD Red, un produs optimizat pentru acest segment cu o creştere rapidă.”


1 Sursă: Prognoză Dispozitive de stocare nivel începător şi personale IDC, primul trimestru 2012, Doc. #235698, iunie 2012