Rate de transfer foarte mari cu hard-disc-urile Seagate portabile externe cu USB 3.0

CUMPARATI

 BlackArmor PS110 USB 3.0 portable external hard drive

Hard disk-ul portabil de 2,5” la 7200 RPM asigură viteze de transfer de până la trei ori mai ridicate decât USB 2.0

Seagate, liderul mondial din domeniul hard disk-urilor şi al soluţiilor de stocare, a lansat pachetul performant pentru notebook-uri cu unitate de hard disk externă portabilă  BlackArmor® PS 110 USB 3.0. Demonstrând că este lider în livrarea de soluţii de stocare avansate şi uşor de utilizat, acest pachet complet USB 3.0 include o unitate de hard disk portabil de 2,5” de 500 GB la 72000 RPM, un cablu de alimentare şi un card PC expres pentru a asigura viteze  de până la trei ori mai ridicate decât predecesorul său cu USB 2.0, facandu-l unul din cele mai rapide hard disk-uri existente. Viteza USB 3.0 specificata este de 4,8 Gbps sau de 10 ori mai mult faţă de USB 2.0 insa aceasta este o performanta teoretica si noua unitate de disc portabilă Seagate BlackArmor USB 3.0 realizează performanţe de 3 ori mai ridicate decât USB 2.0 la testarea în condiţii reale.

"Deoarece utilizatorii continuă să foloseasca biblioteci vaste de fotografii, filme şi muzică de înaltă rezoluţie se prevede că necesarul de capacitate de stocare pentru utilizatorii individuali in SUA va creşte de peste zece ori din 2009 până în 2013, iar cerinţele uzuale de stocare a mediilor digitale vor depăşi un terabyte până în 2013¹", a afirmat Kurt Scherf, vicepreşedinte şi analist general al Parks Associates.

Pentru a răspunde acestor nevoi tot mai mari de stocare, pachetul de instrumente  BlackArmor PS 110 USB 3.0 facilitează şi accelerează stocarea şi partajarea volumelor mari de conţinut digital de calitate. Noua interfaţă ultrarapidă USB 3.0 permite transferul cu uşurinţă al fişierelor de dimensiuni mari către şi de la unitatea de disc externă şi viteze de transfer constante de 100 MBps adică de trei ori mai ridicate decât ale dispozitivelor actuale USB 2.0. Aşteptarea obişnuită la transferul fişierelor mari va rămâne de domeniul trecutului .

Cu ajutorul unităţii BlackArmor PS 110 USB 3.0, un film de înaltă rezoluţie de 25 GB poate fi transferat în numai 4 minute, faţă de 14 minute cât durează transferul cu ajutorul unei unităţi clasice USB 2.0². Nu trebuie decât să conectaţi cardul adaptor pentru PC la un notebook, să conectaţi unul din capetele cablului adaptor inclus la cardul PC, iar celălalt capăt la unitatea BlackArmor PS 110 şi totul este gata.

 "Existenţa tot mai frecventă a fişierelor multimedia la domiciliu transformă conectivitatea şi viteza în principala preocupare legată de o experienţă satisfăcătoare", a declarat Dave Mosley, vicepreşedinte executiv al Seagate pentru vânzări, marketing şi managementul gamelor de produse. "Lansarea USB 3.0 subliniază şi mai mult angajamentul nostru de a oferi utilizatorilor modalităţi eficiente de stocare, accesare şi partajare a creaţiilor digitale".

Asocierea performanţelor cu protecţia

Având în vedere conţinutul valoros şi personal, precum şi portabilitatea unităţilor de hard disk externe actuale, este important să avem în vedere protejarea datelor din unitate. Pachetul performant cu hard disk portabil USB 3.0 de la Seagate asociază siguranţa şi securitatea unităţii de hard disk portabile BlackArmor PS 110 cu performanţele ameliorate ale USB 3.0 într-un format deosebit de compact, de 12,5 mm. Fiecare unitate este livrată cu pachetul profesional pentru copiere de rezervă Acronis, cu backup automat pentru întreg sistemul şi cu software-ul SafetyDrill+™ software, cu funcţie de recuperare fără sistem de operare, este compatibilă cu Windows XP, Windows Vista şi Windows 7 şi acoperită de garanţia limitată de 5 ani, cea mai mare din domeniu.

 "La ora actuală, interfaţa USB este cea mai răspândită şi va continua să domine ca interfaţă preferată până în 2011", a afirmat Liz Conner, analist principal pentru cercetările în domeniul soluţiilor personale de stocare la IDC. "Această poziţie va fi consolidată prin introducerea USB 3.0, care oferă un transfer mai rapid pentru gestionarea mai bună a numărului în creştere de fişiere multimedia mari stocate în unităţile de hard disk externe."

Pachetul performant BlackArmor PS 110 USB 3.0 conţine tot ce este necesar pentru a face upgrade la un laptop, astfel încât acesta să beneficieze de viteza USB 3.0.

Mai multe informaţii despre unitatea de hard disk externă portabilă BlackArmor® PS 110 USB 3.0

Descărcaţi caracteristicile tehnice ale unităţii de hard disk externe portabile BlackArmor® PS 110 USB 3.0